Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Renée Nyberg dolt situationen in i det sista – nu talar kändismannen ut: "Så här ligger det till..."

28 aug, 2024, 16:30
David Hellenius och Renée Nyberg
Renée Nyberg har fått situationen att framstå på ett sätt – men nu kommer sanningen fram.
Annons
Miljonregnet över Renée Nyberg – så mycket tjänar honBrand logo
Miljonregnet över Renée Nyberg – så mycket tjänar hon

Renée Nyberg, 58, har varit i tv-branschen i över 30 år och allt hennes hårda arbete har gjort att hon kommit långt.

Ja, från 26-åringen som programledde TV4-nyheterna och "Tur i kärleken" till den etablerade programledaren hon är i dag, som också har ett relativt nytt program, "Vilket liv".

Här får vi se en känd svensk person hyllas med Renée i spetsen, och nu senast var det Tomas Ledins, 72, tur. Men han kan också avslöja en situation som dolts för tittarna...

Renée Nybergs känslofyllda ord

Det blev en ordentlig hyllningskväll för Tomas med gäster som verkligen berörde artisten, bland andra hans okända syster och artistkollegorna Johnny Logan, 70, och Eva Dahlgren, 64.

Tomas var synbart tagen under programmet och Renée kunde känna sig stolt inför sändningen. Och hon utlovar fler starka ögonblick:

Annons

– Det är en ära att få uppmärksamma några av våra största artister, komiker och skådespelare, som har berikat nöjessverige under flera decennier. Tittarna kan se fram emot en riktigt fullspäckad säsong med unika uppträdanden, mycket skratt och känslosamma återföreningar, sa Renée i ett uttalande inför premiäravsnittet.

Tomas lämnade inspelningen, som skedde i våras, mer än glad. Det beskriver han i ett känslosamt Instagraminlägg – och i samma veva kan han avslöja situationen som Renée och TV4 dolt.

Situationen som Renée Nyberg dolt

När man tittar på "Vilket liv" får man intrycket av att kändisen som hyllas är helt ovetandes om vad som ska ske. Men riktigt så är det inte, enligt Tomas:

"Många har undrat hur mycket jag visste om kvällen i förväg.Så här ligger det till… Jag visste att jag skulle 'firas' i just det här programmet, just den här kvällen MEN jag visste absolut ingenting om innehållet. Om vilka personer som skulle dyka upp eller vilka artister som skulle framträda. Jag visste heller ingenting om vilka sånger som skulle framföras eller om jag själv skulle medverka eller inte", går att läsa på Instagram.

Tomas avslutar med att säga att det var en "omtumlande kväll" och uttrycker sin tacksamhet för kvällen.

Foto: TT

Annons