Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Rickard Olssons hårda känga – ärliga orden om stökiga skilsmässan

11 okt, 2024, 07:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
I sin nya podcast berättar nu Rickard Olsson ärligt om känslorna kring skilsmässan.
Annons
Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig efter två år som giftaBrand logo
Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig efter två år som gifta

Det blev ingen vacker skilsmässa mellan programledaren Rickard Olsson och exfrun Giséle Essé.

Så dyr var Rickard Olssons lyxvilla

Parets kärleksresa började dock fint – 2020 träffades de via gemensamma vännen Ann Söderlund och efter en blixtförälskelse valde de att både gifta sig och flytta ihop.

Beslutet landade på en 16 miljoner dyr villa i Saltsjö-Boo. Rickard hann innan bröllopet skriva över halva huset till sin fru. Det skulle bli startskottet till en riktig röra.

För två år senare skrev paret på skilsmässopappret. Eftersom halva huset stod på Giséle tvingades Rickard flytta ut till boden på tomten, medan exfrun bodde kvar i huset med sina barn. Och av uppdateringar att döma var stämningen knappast god mellan parterna, som kommunicerade via sina advokater.

Rickard Olssons nya kärlek

Rickard fick sedan låna pengar av en vän och efter att ha sålt sin båt hade han råd att köpa ut exfrun från huset.

Annons

Och det var däromkring som lyckan började vända för programledaren. Villan i Saltsjö-Boo såldes till influencern Janni Delér och kärleken har han funnit på nytt i den före detta modellen Cathrine Hardenborg.

Paret träffades via sociala medier och i maj i år bekräftade de att de är ett par. Sedan dess har de setts ute tillsammans på diverse premiärvisningar och röda mattor.

Rickard Olssons nya karriär – har startat podcast

Kärleken är inte det enda nya i Rickards liv. Han har också gjort en tvärvändning i karriären och blivit med podcast, som han döpt till "Hjälp, jag fyller 50!".

Podden går ut på att intervjua kändisar som befinner sig i livets "andra halvlek" och först ut i heta stolen var ingen mindre än Mikael Tornving.

Där öppnar han upp om sin uppväxt, relationen till sin pappa och sin nya kärlek.

– Jag tycker det känns bra att hon inte behöver mig men väljer mig, förstår du?, frågar Mikael i podcasten.

Rickard visar snabbt på självdistans och svarar:

– Ja, annat är det med mig som skriver över hus till höger och vänster.... Men vad ska man säga, även apor lär sig av sina misstag, skrattar Rickard.

Annons