Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sanna Nielsen och älskade mannen går isär – efter lyckan utåt

26 sep, 2024, 16:30
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen och den älskade kändismannen går olika vägar. Nu kommenterar artisten beslutet.
Annons
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen, 39, har byggt upp ett imponerande CV sedan sitt genombrott som 11-åring, och nu har hon lagt till en ny imponerande merit.

Hon spelar nämligen Rut Flogfält i musikalen Änglagård som hade premiär för några veckor sedan, och hon har fått jobba med flera stora namn, inte minst Tommy Körberg, 76.

Men under onsdagen kom ett oväntat besked – Tommy lämnar musikalen. Och nu kommenterar även Sanna beslutet, och hur det känns att jobbmässigt gå skilda vägar från den älskade artisten.

Annons

Sanna Nielsen om folkkära mannen

Det råder inga tvivel om att Sanna är stolt över att få vara en del av Änglahård. Hon uppdaterar oss flitigt om sitt nya åtagande, och har uppenbart varit exalterad över att få jobba så nära Tommy:

"Hallå där Gottfrid 😍 Snart ses vi!", skrev hon till exempel i augusti till en bild på sig själv och den folkkära artisten, klädda och sminkade till sina roller.

Men nu är denna era alltså snart över. Efter den 14:e december tar Claes Malmberg, 63, över rollen som Gottfrid, vilket Tommy känner sig trygg med:

Annons

– Tre säsonger räcker. Det bestämde jag mig tidigt för. Det var tanken från första början. Sen att det blir Claes som tar över känns oerhört kul. Han kommer göra det lysande, säger Tommy till Svensk Damtidning.

Sanna och kändismannen går isär

Men det här innebär alltså att Sanna och Tommy avslutar sin arbetsrelation, för nu. Något hon också kommenterar på Instagram:

"Hela hösten spelar Tommy Körberg Gottfrid i musikalen Änglagård.Efter julledigheten så tar Claes Malmberg över rollen från och med den 10/1 2025. Så kul vi har det och kommer att få", skriver Sanna i inlägget.

Annons

Vad ska då Tommy göra efter Änglagård? Jo, en annan musikal! Från och med 16:e januari spelar han biskopen Digne i Les Misérables.

Foto: TT

Annons