Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sanna Nielsen om plötsliga skilsmässan: "Min värld bara föll samman"

17 sep, 2024, 05:30
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen visar upp stor lycka på Instagram – men hon är bara människa, som också upplevt hjärtesorg.
Annons
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen, 39, är en av Sveriges största artister och på Instagram får vi glimtar av hennes fartfyllda vardag.

Nu är hon aktuell med musikalen Änglagård och Sanna är inte sparsam med uppdateringarna. Och hennes lycka går nästan att ta på:

– Vilken ynnest att jag får göra det här hela hösten tillsammans med ett gäng nya kompisar som briljerar på varje position, skrev hon till exempel förra veckan på Instagram.

Så Sanna upplever stor glädje. Men hon har också haft svårare perioder i livet – som den uppslitande skilsmässan, som hon själv satt ord på.

Sanna Nielsens ord om skilsmässan

Vi är som sagt vana vid att se Sanna med ett stort leende på läpparna, men i fjolårets Stjärnorna på slottet visade hon upp en mer sårbar sida.

Annons

Här delade Sanna med sig av händelser som format hennes liv. Bland annat hennes föräldrars skilsmässa, som kom som en total chock för henne.

Året var 2011 och Sanna var nykär i sin nuvarande sambo Joakim Ramsell. Men kärlekslyckan skakades om när artisten fick det sorgliga beskedet:

– Jag var ju superkär och jättelycklig med Joakim. Och sen en dag så får jag då ett samtal. Och det är min pappa som ringer till mig. -"Jag och din mamma ska skilja oss", lät det från Sanna i Stjärnorna på slottet.

Sanna Nielsen: "Jag blev så liten"

Sanna stack inte under stolen med hur dåligt hon mådde efter sina föräldrars skilsmässa:

– Och där kan jag faktiskt helt ärligt säga att min värld bara föll samman. För då har ni också hört om mina föräldrar och hur viktiga de har varit. Jag blev så liten och känner direkt att det här är mitt fel.

Artisten började började skuldbelägga sig själv och funderade på om hon kunde bidragit till föräldrarnas uppbrott, och fick även fysiska besvär i form av nässelutslag.

Så en väldigt tuff period i Sannas liv. Lyckligtvis har mycket vatten runnit under broarna sedan dess. I dag upplever Sanna glädje i sin vardag igen, både med sitt jobb och sin familj, där hon nu också har sonen Gibson, som fyller 3 i höst.

Foto: Skärmdump TV4

Annons