Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sanna Nielsen strålar på nya bilden – när hon äntligen delar med sig av lyckan: "I höst"

08 sep, 2024, 14:00
Äntligen får vi se vad Sanna Nielsen kokat ihop!
Annons

Det var för drygt två år sedan som Sanna Nielsen lät meddela att hon lämnar Allsång på Skansen, det program hon varit synonym med i sju år.

Plötsligt frigjordes tid i kalendern för nya spännande projekt – och nu visar Sanna äntligen upp resultatet av sommarens långa repetitioner...

Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim RamsellBrand logo
Sanna Nielsens hemliga kärleksknep med Joakim Ramsell

Sanna Nielsen rycker in – nerverna inför nya uppdraget

Ja, det har gått ett par månader sedan Sanna berättade om hennes nästa stora roll: hon har fått rollen som Rut Flogfält från Yxared i musikalen Änglagård.

Änglagård hade premiär på Oscarsteatern redan i höst, och hyllades då av publik såväl som kritiker. Då var det dock Helen Sjöholm som axlade rollen som Rut, och det är inför nypremiären som Sanna gör sin debut på scen.

Under våren och sommaren har hon repat, repat – och ja, repat lite till. Det var inte helt utan nerver hon tackade ja till den prestigefulla rollen:

Annons

– Helen är min stora idol så det känns jättestort att få ta över straffetspinnen efter henne. Jag tappade hakan när jag såg föreställningen och det känns mäktigt att få bli en del av det här, sa Sanna Nielsen till Dagens Nyheter i december.

Sanna Nielsen visar upp efterlängtade lyckan

Och i veckan var det äntligen dags att visa upp vad som pusslats ihop inne i replokalen – och Rut Flogfält fick komma till liv inför en förväntansfull publik.

På Instagram delar en lycklig Sanna med sig av bilder från premiären:

– Vilken kväll det blev. Så kul det var! Tack älskade publik för allt ni gav. Ibland kändes det inte som att ni var publik utan att ni också var med i Yxared och hejade på oss. Så fint! Vilken ynnest att jag får göra det här hela hösten tillsammans med ett gäng nya kompisar som briljerar på varje position❤️

Hon är så förväntansfull inför hösten på Oscarsteatern, och tipsar följarna om att komma.

– Missa inte detta i höst. Upplev Änglagård med oss.

Foto: TT

Annons