Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Simon Sköld om svåra situationen med Camilla Läckberg – kan inte blunda för problemet: “Hemskt”

20 okt, 2024, 04:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TT.
Simon Sköld och Camilla Läckberg har varit gifta sedan 2017. Nyligen ställdes han inför en svår situation i relationen.
Annons
Camilla Läckberg avslöjar hemliga föräldratipset: ”Allra bästa”Brand logo
Camilla Läckberg avslöjar hemliga föräldratipset: ”Allra bästa”

MMA-fightern Simon Sköld och författaren Camilla Läckberg har varit ett par sedan 2014. Sedan dess har kärleken fortsat blomstra.

Men som i alla förhållanden kan det ibland uppstå problem. Nyligen gav Simon Sköld en inblick i deras relation och öppnade upp om en minst sagt klurig situation.

Simon om svåra situationen med Camilla

Efter att Simon och Camilla träffades har de både hunnit med att skaffat barn och gifta sig. 2016 föddes dottern Polly och 2017 sa de "ja" till varandra. Tillsammans har de en stor familj, då Camilla även har barnen Charlie, Meja och Wille från tidigare förhållanden.

Simon Sköld och Camilla Läckberg på Camillas 50årsfest. Foto: Magnus Lejhall/Expressen/TT

För inte allt så längesedan fyllde Camilla 50 år – något hon såg till att fira rejält tillsammans med 250 gäster på Tyrol i Stockholm.

Annons

Något som däremot kan vara klurigt att komma på är vad man ska ge sin stora kärlek i födelsedagspresent. I en intervju med Hänt berättar Simon om vad Camilla tillslut fick – och beslutet som inte var helt enkelt att ta.

"Jag har fet ångest"

När Simon får frågan vad han gav Camilla i 50-årspresent tittar han på Camilla samtidigt som han svarar.

– Du fick en ring, säger Simon till Camilla men tillägger snabbt:

– Som jag vet att du inte hade.

Ringen som är av märket Cartier föll Camilla i smaken. Men det var inte helt enkelt för Simon att komma på en present, något han förklarar skapar en del jobbiga känslor både inför och efter födesledagen.

– Hon och presenter är hemskt. Jag har fet ångest inför hennes födelsedag och sen när den tar slut har jag fet ångest ända till jul och så går det runt så, säger Simon med ett skratt till Hänt.

Simon förklarar att Camilla redan har det mesta som själv berättar att hon brukar skaffa det hon vill ha på egen hand. Då tvingas Simon hänga på låset för att hinna före.

Vilken tur att presenten blev så lyckad och att Simon har lång tid på sig att klura ut en julklapp!

Foto: TT.

Annons