Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia ståls krav på Tareq Taylor: "I panik mitt i natten"

06 okt, 2024, 09:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Sofia Ståhl ställer krav på Tareq Taylor.
Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Även om det inte riktigt var kärlek vid första ögonkastet så har kärleken växt sig starkare och starkare för varje år mellan kändisparet Sofia Ståhl och Tareq Taylor.

Ja, till och med så pass att det nu växer en liten bebis i Sofias mage!

Tareq Taylor om Sofia Ståhl: "Superkvinna"

Det är parets första gemensamma barn tillsammans och medan de väntar på ankomsten har de haft fullt upp med att bygga deras drömhus ute i skärgården.

Och att Sofia inte låter sig stoppas av graviditeten har imponerat hennes sambo.

– Att hon är gravid och klättrar på tak och lägger takpapp med mig. Superkvinna säger jag. Att hon orkar överhuvudtaget. Det är fantastiskt, har Tareq Taylor tidigare sagt.

Även om det inte har varit helt lätt, så har Sofia sagt att denna graviditet är betydligt lättare än förra.

Så mår Sofia Ståhl: "Lugnet bor i mig"

I ett inlägg på sin blogg beskriver hon det som att tiden flyger förbi. Nyligen nådde hon nämligen vecka 25, vilket är lika med sjunde månaden. Och det flyter på.

Annons

"Jag mår fortsatt bra och har inga krämpor. Har börjat få någon enstaka sammandragning men inte mer än så. Bäcken och fogar protesterar lite ibland när det blivit för mycket men inte mer än så, vilket jag är oerhört tacksam över", skriver hon och fortsätter:

"Just nu känns graviditeten väldigt okomplicerad och lugnet bor i mig. Det märks på hungern att den lilla växer mycket så behöver ha ännu fler snacks redo."

Sofia Ståhls luring till Tareq Taylor

Det där med snacks är ju som många gravida kan känna igen en viktig beståndsdel under havandeskap. Det beskrivs också som "cravings" och enligt Sofia har hon fortfarande inte fått några.

Däremot är det ingenting som stoppar henne från att skicka ut sin kärlek på äventyr – mitt i natten.

"Har fortfarande inga cravings men funderar på att hitta på bara för att kunna skicka ut Tareq på uppdrag i panik mitt i natten."

Annons