Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia Wistam har flyttat in till exet – erkänner känslostormen efter 22 år

21 aug, 2024, 13:00
Nu sätter Sofia Wistam ord på känslorna.
Annons

Sofia Wistam, 58 är i full fart att äntra en ny fas i livet. Sofia och maken Magnus har sålt den pampiga villan ute på Lidingö, för att återvända till livet i lägenhet.

Nu renoveras den nya våningen för fullt, och under tiden mellanlandar Sofia i ett hus hon är mer än bekant med...

Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Sofia Wistam har sålt huset – där bor hon nu

Sofia och familjen har bott i den imponerande sekelskiftesvillan sedan 2006, men nu flyger barnen ut en efter en och livet i stan kallar. Villan värderades till 19 miljoner kronor och har ljuvlig sjöutsikt – så den var såklart inte lätt att lämna.

Sofia Wistams gamla hus på Lidingö
Nu har de sagt ett vemodigt adjö till huset. Henrik Isaksson/TT

Men nu väntar livet i storstan, och paret har lagt vantarna på en rymlig våning som just nu topp-renoveras. Men villan har redan sålts – och under tiden lånar hon exet Anders Rahms hus:

Annons

– Så jag åker tillbaks 20 år i tiden där, min man är helt cool med det. Jag är lite så ”Åh, det här blir lite konstigt”. Men, i alla fall! Så kommer jag vara lite rotlös ett tag, berättade Sofia i podcasten Wahlgren och Wistam.

Sofia Wistam har flyttat in till exet – berättar om känslostormen

Att flytta in i ett hus man delat med ett gammalt ex kan onekligen väcka många känslor. Nu berättar Sofia i podcasten Wahlgren och Wistam om hur det gått, och om den oväntade känslostormen:

– Jag har bott i det där huset tidigare, jag hittade det en gång för en herrans massa år sedan och köpte det tillsammans med min dåvarande, alltså Sindys pappa Anders. Och bodde där då, när Sindy föddes och så vidare. Igår när jag var ensam hemma, då satte jag mig i en stol och det bara sköljer över en minnen – det var det här jag var rädd för liksom!

– …Och jag bara känner att jag vill ha Anders tillbaks!, skojar hon.

– Nej, jag skojar. Nej, men andra grejer. Jag kommer ihåg någon gång när Sindy precis var nyfödd och så halkade jag och hon ramlade ur barnvagnen när hon var bebis, och det var ett supertrauma med sjukhus… Det hände ju ingenting, men jag var rädd. Jag var gravid när jag var där i huset själv och väntade på att värkarna skulle sätta igång, konstaterar Sofia och fortsätter:

– Det är så många minnen.

Foto: TT

Annons