Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Soraya Lavasanis bröllopslycka – visar upp kärleken med maken Ralph!

04 sep, 2024, 05:30
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Instagram
Fantastiska nyheter för vår allas Soraya Lavasani!
Annons
Soraya Lavasani om framtiden för NyhetsmorgonBrand logo
Soraya Lavasani om framtiden för Nyhetsmorgon

Hon har tagit sig från uppväxten i Uppsala hela vägen in till navet i svenska tv-branschen – Nyhetsmorgon.

Soraya Lavasanis framgångsrika karriär

Ja, Soraya Lavasani är minst sagt en uppskattad programledare som under sina år på TV4 blivit anförtrodd roller som nyhetsankare såväl som programledare.

Idag syns hon ofta bredvid sidekicken Anders Pihlblad och tillsammans leder de tittarna genom toppar och dalar i det populära aktualitetsprogrammet.

Och Soraya är alltid lika professionell. Men har du koll på hur hon är när kamerorna stängs av?

Annons

Soraya Lavasanis familjelycka – visar upp

Hon är nämligen extremt familjekär och är inte feg på att visa upp privatlivet på sociala medier. Hennes barn Bianca, 7 och Winston, 4, håller hon däremot gärna borta från rampljuset.

Men nyligen kunde Soraya bekräfta en riktigt glad historia. Hennes bror har nämligen fått en dotter!

"Äntligen fick jag träffa min tredje brorsdotter ♥️", skriver Soraya och avslöjar att den lilla flickan fått namnet Siri.

Annons

Siri är den minsta av Sorayas brorsdöttrar. Sedan tidigare har hon kunnat gosa med Estelle och Adina, som båda föddes tätt inpå varandra för två år sedan.

Soraya visar upp bröllopslyckan med ny bild

Att fostra barn är inte det enklaste, det vet Soraya om. Som tur är har hon haft sin make Ralph vid sin sida under många år.

Faktum är att de, tisdagen den 3 september, varit gifta i hela åtta år. Det hyllar programledaren med en tillbakablick på Instagram:

”Tänk att jag fått vara fru i åtta år. Den här bilden säger allt om hur fantastiskt det varit och är! TACK min älskade @ralphlavasani för skratten och kärleken ♥️”, skriver Soraya.

I en intervju med Damernas Värld har Soraya tidigare hyllat sin make till skyarna:

– Ralph har förändrat mitt liv. Jag var singel i många år och trodde inte alltid att jag skulle träffa någon, men så blev det just han. Ralph är stödet som alltid finns där, och det är en gåva att få dela livet med någon som honom.

Annons