Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Steffo Törnquists stora oro – väljer nu att berätta: “Haft problem”

06 sep, 2024, 13:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Steffo.
Foto: TT.
Steffo Törnquist öppnar upp och berättar om den stora oron.
Annons
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”Brand logo
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”

Steffo Törnquists roll som programledare för Nyhetsmorgon är för många lika självklar som att programmet existerar.

Sommaren blev däremot inte riktigt som han tänkte att den skulle bli. En knäoperation krävde att han tog ett steg tillbaka – något som skapat en oro inför framtiden hos programledaren.

Oron efter knäoperationen

För några veckor sedan var han återigen tillbaka i tv-rutan – till tittarnas stora förtjusning!

Sommarens knäoperation gjorde däremot att Steffo fick vara borta från TV4 lite längre än vad han från början hade tänkt att han skulle vara.

– Det som har hänt är att jag har opererat in ett helt nytt knä i högerbenet. Jag har haft dåliga knän länge och det här skulle ske, men nu blev det lite akut, sa Steffo till Aftonbladet vid tidpunkten för hans sjukhusbesök.

Annons

Nu delar har återigen med sig av sina känslor. I ett inlägg på Instagram skriver han om oron inför den kommande jaktsäsongen. Ett av hans stora intressen.

Stora räddningen

"Jag har ju gått som ett arsle i många år och haft problem med både knän och rygg. Länge kunde jag inte gå en meter i mina olika svindyra finskor med lädersula.", skriver Steffo på sin Instagram.

Steffo skriver hur hans kompis Peter Hedström kom med räddningen. Hans ortopediska sulor har gjort underverk för Steffo som beskriver hur han sedan första paret aldrig slutat använda dem.

"Sen dess alltid köpt skor ett nummer för stora, lagt i Peters sulor och så har jag till och med kunnat steppa på ett och annat dansgolv.", skriver Steffo.

Nu har däremot en oro infunnit sig hos programledaren som bävar inför den kommande jaktsäsongen.

"Nu när jag fått nytt knä har jag oroat mig för jakterna och hur jag ska kunna gå stabilt o rätt i skogen, men idag hörde jag av en jaktkompis att Peter just gjort världens första ortopediska jaktskor. Tjohooo.", skriver Steffo.

Det verkar som att Peter Hedström har lösningen på alla problem – till Steffos stora glädje!

Foto: TT, Instagram/Steffo Törnquist.

Annons