Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Steffos beteende med Matilda Boza – mitt under sändning

04 okt, 2024, 14:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Nyhetsmorgon.
Foto: TT, Instagram/Steffo Törnquist.
Programledaren Steffo Törnquist överaskar TV4-kollegan Matilda Boza på den speciella dagen.
Annons
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”Brand logo
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”

Programledarna Steffo Törnquist, 68, och Matilda Boza, 33, är ett av Nyhetsmorgons många radarpar. Ett mycket omtyckt sådant som ofta ser ut att ha väldigt roligt tillsammans i morgonsoffan.

Under fredagens sändning fanns det flera saker att fira. Något Steffo såg till att även uppmärksamma för sina följare på sociala medier.

"Jag måste viska..."

Under sändningen den 4 oktober var det inte bara kanelbullens dag! Det är också en mycket speciell dag för programledaren Matilda Boza – hon fyller nämligen år!

Matlidas födelsedag gick ingen obemärkt förbi. Steffo såg även till att uppmärksamma sina följare om de råkat missa att gratulera Matilda.

Emellan tagningarna plockade han upp sin mobiltelefon, något som inte hör till vanligheten, för att gratulera sin kära kollega.

Annons

"Jag måste viska lite för det är nyhetssändning på gång men jag tänkte bara hylla Matildaaa", säger Steffo i videoklippet och riktar kameran mot Matilda.

Steffo.
Steffo bjöd Matilda på kaffe dagen till ära! Foto: Instagram/Steffo Törnquist.

"Den lilla hon fyller 33 idag, det är inte mycket men det är värt en kopp kaffe", säger Steffo.

"Ja skål och tack", säger Matilda och tittar in i kameran.

"Varsågod", säger Steffo och ler.

Matilda Bozas barnlycka

Matilda har inte bara haft en födelsedag att se fram emot. Hon gick nyligen ut med det glädjande beskedet att hon och maken Johan väntar sitt andra barn.

2023 fick de sonen Ben som snart ska bli storebror.

I en intervju med Expressen kunde hon avslöja att de väntar en till son. Hon berättade även hur hon tvingades smyga runt på jobbet innan hon valde att gå ut med nyheten. Matilda valde dock att berättade för en av hennes kollegor lite tidigare...

– Jo, jag har smugit runt på jobbet. Men jag berättade det för Martin Järborg som jag sänder med, för jag tänkte att han nog skulle tro att jag var galen annars. Med tanke på att jag åt konstant under hela sändningen. Så han visste om det, men annars har jag fått spy i smyg.

Foto: TT, TV4 Play, Instagram/Steffo Törnquist.

Annons