Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Steffos elaka ord till Sofia Geite i sändning – kan inte dölja sina känslor

28 sep, 2024, 11:00
Sofia Geite och Steffo Törnquist
Steffo Törnquist och Sofia Geite är ett av Nyhetsmorgons radarpar – men inför fredagens sändning utbyts elaka ord.
Annons
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”Brand logo
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”

Nyhetsmorgon lockar varje vecka miljonpublik, något som såklart till stor del också beror på programmets färgglada programledare.

Här hittar vi bland andra Steffo Törnquist, 68, och Sofia Geite, 42, som allt som oftast rattar fredagarna ihop – och deras goda kemi lyser genom rutan.

Kollegorna är också duktiga på att hylla varandra, men inför fredagens sändning utbyts mer bitska ord – och allt fångas på film.

Sofia Geites ärliga ord om Steffo

Det råder inga tvivel om att Steffo och Sofia har en nära relation. På deras respektive Instagramkonton brukar de ofta visa upp bus bakom kulisserna, och även i rutan kan det gå vilt till.

Parhästarna har nämligen gjort sig kända för att få fnissattacker i direktsändning, där Sofia dock står på sig i att det är Steffo som är värre:

Annons

– Han är värdelös, har hon tidigare sagt till Nyheter24.

Och nu får vi se en glimt av kollegornas relation igen. Steffo publicerar nämligen ett klipp som filmades inför fredagens sändning – och där är han tuff mot sin kollega.

Sofia ska nämligen visa ett magitrick och Steffo kontrar med några hårda ord, såklart med glimten i ögat:

"Fan vad kass", säger han när Sofia försöker få det att se ut som att hon böjer ett av sina fingrar i en onaturlig vinkel.

Steffos ord om Sofia: "Kass"

Något som får de båda att skratta, och Steffo visar även upp sitt eget "magi-register" genom att få det att se ut som att han flyttar sin ena tumme från handen.

Allt fångas som sagt på film som sänds ut till Steffos 164 000 Instagramföljare – det är svårt att inte le över scenerna!

Som redan påtalat är Sofia och Steffo inte främmande för att börja skratta även i direktsändning. Men det är faktiskt något som Steffo själv tycker är lite jobbigt. Som han sagt till Journalisten:

– Här har man gått rätt många år på universitet, är i pensionsåldern, och tycker att man är en hyggligt välsorterad person och så garvar man ihjäl sig bara för att en tyfon heter Fittov, eller en holländsk politiker uttalar sitt förnamn Stjärt.

Foto: Skärmdump TV4

Annons