Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tareq Taylors tuffa insikt med gravida Sofia: “Ska jag vara ärlig...”

08 okt, 2024, 19:30
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
Tareq Taylor.
Foto: TT.
Tareq Taylor, 55, öppnar upp sig om oron han känner.
Annons
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhoppBrand logo
Verkliga anledningen bakom Tareq Taylors plötsliga avhopp

Tareq Taylor, 55, och Sofia Ståhl, 36, väntar sitt första gemensamma barn!

I väntan på barnet står de också mitt i en stor husrenovering, något som gjort Tareq orolig inför framtiden.

Tareq öppnar upp sig om stora oron

I somras kom den glada nyheten – Tareq och Sofia väntar barn. Det var en förväntansfull Sofia som gick ut med nyheten på sin blogg.

– Jag som trodde att jag var klar och hade så gott som stängt den dörren, men så visade det sig att vår kärlek var det som behövdes för att dörren skulle vara vidöppen. Livet visar hela tiden hur föränderligt det är och att vi inte vet någonting om vad som kommer. Den här gången visade det sig på det allra finaste sättet, skrev Sofia på sin blogg.

Tareq.
Tareq Taylor och Sofia Ståhl väntar sitt första gemensamma barn och är samtidigt mitt uppe i en husrenovering. Foto: Instagram/Tareq Taylor.

Det kommer däremot inte bli första gången de blir föräldrar, när paret träffades 2022 fick de båda axla rollen som bonusföräldrar. Då Tareq har dottern Ellen och Sofia dottern Edith från tidigare förhållanden.

Annons

Samtidigt som Sofia är gravid befinner sig paret mitt i en husrenovering, något som gör Tareq stundtals orolig.

"Vi kämpar på"

Det var förra sommaren som Tareq och Sofia köpte ett hus på 39 kvadratmeter ute i skärgården. Planen har hela tiden varit att bygga ett nytt hus på tomten som ligger belägen i Saltsjö-Boo i östra Stockholm.

I en intervju med P4 Extra berättar Tareq att han är orolig över att huset inte ska hinna bli klart innan bäbisen kommer.

– Ska jag vara riktigt ärlig med att jag vet inte. Vi kämpar på kan jag säga, säger Tareq och fortsätter:

– Sofia har ju sprungit höggravid på taket och bockat plåt med mig så att, vi jobbar på och vi jobbar ganska hårt med det.

Tareq berättar att det fortfarande finns mycket som måste göras, bland annat så saknar huset en ytterdörr. Han ser fram emot att allt ska bli färdigt.

– Herregud vad jag längtar efter den dagen och bara kunna säga ”ja men absolut vi är klara, nu kan vi flytta in!”.

Foto: TT, Instagram/Tareq Taylor.

Annons