Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Dålig stämning i direktsända Bingolotto – blir tillsagd på skarpen: "Snälla..."

26 aug, 2024, 17:30
David Lindgren, Daniel Norberg och Lotta Engberg
Bingolotto är tillbaka i sin vanliga form! Men efter söndagens höstpremiär är det inte bara glada miner...
Annons
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sigBrand logo
Då lämnar Lotta Engberg ”Bingolotto” – har bestämt sig

Efter en sommar där Bingolotto rattats av Casper Janebrink och Agneta Sjödin är programmet tillbaka i sin vanliga form med Lotta Engberg och Daniel Norberg i täten.

Och vilken efterlängtad comeback det är! På Bingolottos Facebooksida kan man se hur ivriga tittare laddat upp för premiären i flera veckor, men hur blev säsongens första avsnitt?

Inte jättebra, om man frågar vissa av Bingolottos trogna tittare. Nu höjs flera kritiska röster på olika sociala media-plattformar.

Bingolottos säsongspremiär

Bingolotto är en riktig långkörare och Lotta Engberg har haft det ärofyllda programledarjobbet sedan 2008.

Sedan i fjol har hon Daniel Norberg vid sin sida och parhästarna har en oförneklig kemi i tv-rutan! Och det blir alltid trevligt snack med programmets gäster, som under söndagen bland annat bestod av David Lindgren och Mattias Andreasson.

Annons

De och flera andra ur ensemblen A Show Larger Than Life uppträdde i programmet, som ett smakprov på pojkbandsföreställning som visas på Rondo i Göteborg i höst.

Det blev glada miner och David fick också utmaningen att försöka lösa ett pussel i reklampausen där han hejades på av tittare på Bingolottos Facebooksida:

"David var riktigt duktig på att pussla, hade själv aldrig fått ihop det", låter det till exempel från en person.

Ilska mot tv-bilderna: "På tok för mycket!

Men, det är också mindre glada tillrop. I flera kommentarer kan man läsa en och samma kritik – det är för högljutt i studion under bingospelandet:

"För mycket snack när bingospelet är igång, hör ju knappt vilka nummer som ropas ut", skriver en person.

Annons

"På tok för mycket snack när bingospelet är igång. Man hör ju knappt vilka nummer som ropas ut.. Ni MÅSTE be era gäster vara tysta samt sänka Bingomusiken", skriver en annan.

"Är MÅNGA som hör dåligt och som behöver koncentrera sig. Snälla snälla Bingolotto. Vi är MÅNGA som hör dåligt och som upplever snacket som störande", skriver en tredje.

David Lindgren, Daniel Norberg och Lotta Engberg i Bingolotto-studion
Flera tittare klagar på att det är för högljutt under bingons gång. Foto: Skärmdump TV4 Play

Samtidigt är det många som också hyllar söndagens premiäravsnitt. Man riktigt märker hur saknade Lotta och Daniel varit under sommaren.

Foto: TT, Skärmdump TV4 Play

Annons