Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tittarna rasar efter Anna Brolins drag i Efter Fem – har fått nog av beteendet

20 okt, 2024, 06:00
author Alice Lövholm
Alice Lövholm
TV4 Play.
Efter Fem-sändningen rör upp starka känslor – efter programledaren Anna Brolins hemliga drag.
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Efter Fem är programmet som blandar de senaste nyheterna och trenderna med intressanta gäster.

Ofta rattas programmet av programledarna Anna Brolin och Tilde de Paula tillsammans med deras sidekicks Axel Pileby och Henrik Alsterdal.

Ibland råder det däremot delade meningar i kommentarsfälten på TV4:s sociala medier. Nu rasar tittarna över hemliga kuppen i direktsändning.

Tittarilska efter hemliga draget i Efter Fem

I måndags var det inte vilken arbetsdag som helst för Henrik Alsterdal – han fyllde nämligen 45 år! Något han inte trodde han skulle få fira på sin arbetsplats.

– Jag kommer att sända Efter fem på min födelsedag så det blir inte så mycket firande. Men jag hoppas bli uppvaktad lite lagom av familjen innan jobbet, skrev Henrik i ett meddelande till Nöjeslivet och fortsatte:

Annons

– Själv brukar jag inte göra så stor grej av att jag fyller år, men Anders som tycker att födelsedagar är väldigt viktiga har säkert hittat på något. Får jag en god middag när jag kommer hem från jobbet är jag nöjd!

Henriks arbetskamrater Anna Brolin och Maximilian Artell hade inga planer på att låta hans födelsedag flyga förbi ouppmärksammat. Han fick både en blombukett och kramar.

Ögonblicket förevigades med en bild på trion på Efter Fem:s sociala medier. I kommentarsfältet råder det däremot delade meningar om tilltaget.

"Sluta"

Många av Efter Fem:s följare ville själva gratulera Henrik på födelsedagen.

– Så fint av studion med tårta för Henrik’s födelsedag. Han är så omtyckt av oss tittare. Alltid professionell, kunnig, snäll, ödmjuk och sätter aldrig en fot fel, skriver en följare.

Några ställde sig dock frågandes till att man valde att uppmärksamma en programledares födelsedag i tv.

– Har inget emot Henrik, men sluta att ha privat födelsedagsfirande i riks-TV, skriver en följare.

– Herregud, ett nyhetsprogram lägger ut två bilder på en kollega som fyller år på Instagram. Det är nyheten i dag, skriver en annan.

Foto: TV4 Play, Instagram/Efter Fem.

Annons