Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tv-kocken brister ut i gråt i TV4 efter oförutsedda händelsen: "Är inte sant"

20 sep, 2024, 08:30
Foto: Instagram/TV4
Känslorna tar över för Erik Videgård – han kan inte tro sina ögon.
Annons

Förutom att stjärnkrögaren Erik Videgård är ett kulinariskt geni, är han också en älskad tv-profil. Han lagar regelbundet mat i TV4:s Nyhetsmorgon, och har tävlat i Kockarnas kamp.

Nu är Videgård tillbaka i Kockarnas kamp när det vankas All star-säsong. Och mitt i programmet tar känslorna över för Erik, som brister ut i gråt.

5 saker du inte visste om Erik VidegårdBrand logo
5 saker du inte visste om Erik Videgård

Erik Videgårds revansch – tillbaka i tävlingen

Ja, den nya säsongen av Kockarnas kamp har precis börjat, och det är tydligt att det är 10 revanschsugna kockar som tagit sig till Österlen för att göra upp om titeln.

Annons

Alla i året säsong har ju tävlat förut, och nu ska talangerna göra upp en gång för alla. Programmet leds som vanligt av Pär Lärnström, och i tävlingsladan väntar ännu svårare utmaningar för de skickliga kockarna.

Men det är ju inte bara vassa armbågar och stressig matlagning. Kockarna får också en chans att lära känna varandra på djupet över mysiga middagar, och det var ingen mindre än Erik Videgård som var värd för säsongens först kväll.

Här börjar Erik Videgård gråta i TV4:s sändning

Det blev en känslosam afton, då Videgård öppnade upp om den kämpiga barndomen och mobbning. Samtalet gled även in på familjeliv, och Erik berättade att hans föräldrar inte varit närvarande.

Annons

Därför var känslorna redan utanpå, när Erik överraskades med ett klipp. Det var hans tre barn Felicia, Jack och Max, som hade förberett en riktig kärlekshyllning till sin pappa:

– Med pappa finns en otrolig trygghet. Så länge han existerar känner jag mig lite tryggare, jag vet att jag alltid kan vända mig till honom om det skulle vara någonting, hyllar sonen Max i programmet.

Erik Videgårds tre barn i en videohälsning i Kockarnas kamp
Foto: TV4

Orden får Erik att brista ut i tårar.

– Det är en otrolig ynnest att ha sig som pappa. Vi hejar på dig så sjukt mycket, säger Felicia.

Annons
Erik Videgård gråter i Kockarnas kamp
Foto: TV4

Men det tar inte slut där. Plötsligt dyker Eriks tre barnbarn upp i bild och hejar på sin morfar. Erik måste torka tårarna med en servett:

– Det rör mig så djupt in i hjärtat så det är inte sant, vilka fantastiska barn jag har. Jag längtar efter dem så oerhört mycket trots att de är vuxna och utflugna.

Erik Videgård gråter i Kockarnas kamp
Foto: TV4

Foto: TV4

Annons