Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

TV4-profilen älskad i rutan – men kommer med trist besked: "Byta kanal"

29 jul, 2024, 16:00
Marcus Noterius och Jenny Strömstedt
Marcus Noterius är uppenbart uppskattad i tv-rutan. Men nu kommer han med ett trist besked – när han berättar om baksidan med rampljuset.
Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Marcus Noterius är TV4:s våghalsiga profil som ständigt bjuder på nya upptåg i Nyhetsmorgon-segmentet "Marcus testar".

Här har Marcus bland annat känt på hur det är slukas av eldslågor och bli biten av polishund – allt framför hundratusentals tittare.

Och allt som oftast bemöts TV4-profilen med kärlek. Men det förekommer också andra kommentarer, som han nu berättar om i en intervju med Aftonbladet.

Marcus Noterius ord efter kritiken

Det råder inga tvivel om att Marcus är populär. På hans officiella Instagram med 41 000 följare kan man se hyllning efter hyllning i kommentarsfältet.

Annons

Men, det finns också en baksida av att vara en offentlig person som bjuder på sig själv. Det trista beskedet kommer Marcus med i Aftonbladet-intervjun.

Ja, på frågan om han också får elaka kommentarer blir svaret tyvärr ja:

– Folk är nästan bara positiva, men ibland kan det hända att någon skriver "nu är TV4:s pajas igång igen".

Han kommer också med en tydlig uppmaning till de som inte kan låta bli att kommentera elaka ord:

– Tycker man att jag är dålig eller tråkig är det ju bara att byta kanal. Men det går inte att vara alla till lags, det är ju så.

Marcus Noterius har hittat kärleken

Marcus berättar att det tyvärr räcker med en negativ kommentar bland 1 000 positiva, och att det ändå är den som etsar sig kvar.

Annons

Samtidigt säger han att det inte är något han "går runt och tänker på", och han har ju faktiskt annat roligt att fokusera på, som sin nya kärlek Titti.

Henne berättade Marcus om i juni och nu kan TV4-profilen avslöja att allt fortfarande känns väldigt bra:

– Hon är otroligt fin både utanpå och inuti. Titti är också väldigt omtänksam, glad, kärleksfull och förstående. Hon är fantastisk, oerhört glad och positiv och ger mig sådan enorm energi, säger han till Aftonbladet.

Foto: Skärmdump TV4

Annons