Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

TV4-succén Vilket liv! stoppas – plockas bort från tablån

30 sep, 2024, 06:00
Nu försvinner programmet från tablån.
Annons

I sex avsnitt har Renée Nyberg bjudit in välkända profiler för en kväll full av hyllningar på Oscarsteatern i Vilket liv!.

Men efter söndagens avsnitt med Marie Göranzon plockas programmet ned tittarnas hejarop till trots.

Miljonregnet över Renée Nyberg – så mycket tjänar honBrand logo
Miljonregnet över Renée Nyberg – så mycket tjänar hon

Vilket liv stoppas – trots tittarnas hyllningar

Ja, avsnittet med Marie Göranzon är det sista för i år, och säsong tre har således gått mot sitt slut. Vilket liv-säsongen är kort, med bara sex avsnitt, och nu försvinner den från tablån.

Annons

Huruvida det blir en ny säsong har kanalen ännu inte meddelat – men det är säkerligen många tittare där ute som håller tummarna. Efter varje avsnitt svämmar lovorden in i diverse kommentarsfält:

– Sluta aldrig med det här. Det här är den mest fantastiska programidén någonsin! Hylla allas våra hjältar medan de lever..., lyder en av många kommentarer.

I år var det Tomas Ledin, Pernilla Wahlgren, Eva Rydberg, Peter Jöback, Peter Haber och Marie Göranzon som hyllades på teatern, och det blev som vanligt en hel del skratt, överraskningar och tårar.

Peter Jöback i Vilket liv
Peter Jöback brast i <a href="https://www.svenskdam.se/noje/renee-nybergs-beteende-far-sin-gast-att-bryta-ihop/10415837">tårar</a> under sitt avsnitt. Foto: TV4
Annons

Pernilla Wahlgren i tårar efter Renée Nybergs överraskning

Tår-kalas av rang blev de när Pernilla Wahlgren slog sig ned i fåtöljen, och Renée hade ett riktigt esse i rockärmen. Hon hade, utan Pernillas vetskap, intervjuat hennes bortgångna far Hans Wahlgren strax innan han gick bort. I videon som spelades upp på teatern hyllade Hans sin dotter, och det var inte ett öga torrt.

– Jag skulle inte vilja säga att vi är väldigt nära varandra, Pernilla och jag, vi är i varandra. Hon är en del av mig och jag är en del av henne. Det finns nog ingen jag älskar så mycket som Pernilla. Det är underbart att henne intill sig, säger Hans i klippet och tittar in i kameran:

Annons

– Pernilla, vet du att att att att att… jag älskar dig.

Hans Wahlgren på ett klipp i TV4:s Vilket liv
Foto: TV4

Foto: TV4

Annons