Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

TV4–profilen Rickard Söderberg går inte att känna igen – det här har hänt

27 aug, 2024, 16:30
Rickard Söderberg
TV4-profilen dyker upp i Nyhetsmorgon men för de som inte sett honom på länge kan hans uppsyn komma som något av en chock...
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Rickard Söderberg, 49, slog igenom för den breda massan i TV4-programmet Körslaget. Sedan dess har vi sett honom i en rad tv-sammanhang.

Bland annat har han medverkat i Let's Dance och Hela kändis-Sverige bakar – och då hade han den look som han blev så känd för, långt hår och mörkt ögonsmink.

Men de senaste åren har Rickard börjat experimentera med sin stil. Och därav ser vi TV4-profilen rocka en helt ny look när han dyker upp i Nyhetsmorgon under söndagen.

Annons

Rickard oigenkännlig i studion

Rickard är en mångsysslare av rang som alltid ser till att hålla sig sysselsatt och nu senast är en ny bok på agendan.

Närmare bestämt har TV4-profilen skrivit om en av sina stora passioner, tatueringar. Och i boken "Bläck: din tatueringsguide" djupdyker han i tatueringskonsten samtidigt som han ger handfasta tips till den som funderar på att tatuera sig.

Och det är även detta som Rickard diskuterar när han gästar Nyhetsmorgon under söndagen. Han visar även upp sina egna tatueringar som täcker stora delar av kroppen, och skaffar sig en ny i direktsändning!

Att Rickard är stolt över sitt bläck är tydligt. I intervjun säger Rickard bland annat:

Annons

– För mig är det konst, det är en del av mitt uttryck.

Rickard experimenterar med sin look

Och för den som inte följt Rickard de senaste åren kan det nästan vara svårt att känna igen honom. Han har som sagt ändrat sin stil en hel del, och även pratat öppet om sina förändringar.

Till exempel behövde han raka bort allt sitt skägg inför rollen som askungens styvmor där vi fick följa med under processen:

Rickard Söderberg utan skägg
För ett tag sedan fick vi se Rickard Söderberg utan skägg. Foto:Instagram/gaytenor

Och numera är Rickards långa hår utbytt mot en punkig tuppkam. Vi får se hur länge han håller kvar i den looken – Rickard är som sagt inte rädd för att förnya sig!

Foto: TT, Instagram/gaytenor

Annons