Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Allvarliga uppgifterna: Person bröt sig in på bröllopet mellan Märtha Louise och Durek Verrett

02 sep, 2024, 19:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT/Dana Press
Person ska ha brutit sig in i lokalen där Märtha Louise och Durek Verretts bröllopsmiddag ägde rum.
Annons
PUSS, MIN PRINSESSA! Här gifter sig Märtha Louise & Durek VerrettBrand logo
PUSS, MIN PRINSESSA! Här gifter sig Märtha Louise & Durek Verrett

Senaste helgen gick helt klart i kärlekens tecken!

Det var nämligen dags för prinsessan Märtha Louise att äntligen gifta sig med sin Durek Verrett.

Gäster, kungliga såväl som privata, hade rest land och rike för att bevittna det stora ögonblicket.

Prinsessan Märtha Louise har gift sig – Victoria hedersgäst

Festligheterna började med champagnemingel, något som kickstartades av kung Haralds välkomsttal. Och bland gästerna såg vi Victoria, Daniel, Sofia och Carl Philip – som alla fick äran att vara hedersgäster.

Majoriteten av festligheterna ägde rum på Hotel Union Geiranger, dit över 380 gäster hade tagit sig för en helg fylld av kärlek, firande och festande.

Men nu kommer allvarliga uppgifter från bröllopsdagen.

Uppgifter: Person bröt sig in på bröllopsmiddagen

Det var nämligen under lördagen som bröllopsmiddagen hölls i en av lokalerna på hotellet – men helt smärtfritt gick det inte.

Annons

VG rapporterar nämligen att en av hotellgästerna hade lyckats ta sig in i lokalen under fredagen och fotograferat borden. VG har publicerat bilderna som gästen tog.

– Jag såg ingen skylt, kände en slumpmässig dörr, och kom sedan in på det här, sa gästen till VG och förklarar att letade efter bilmuseet på hotellet under fredagsmorgonen.

– Jag såg inte en enda själ, varken vid dörren eller inne i rummet. Det var ingen där som jag kunde fråga var bilmuseet låg.

"Gästen har brutit sig in"

Norska TV2 kontaktade hotelldirektören Sindre Mjelva, som påstår att dörrarna till lokalerna där firandet ägde rum, var låsta.

"Rummet var låst. Hotellet stängde efter utcheckning på fredagen. Gästen har brutit sig in", skriver hotelldirektören till TV2 och bekräftar att ärendet är under utredning.

Hotelldirektören har även kommenterat ärendet i ett sms till VG, där fler detaljer framkommer:

"En dörr till festlokalen har brutits upp. Det är mycket videomaterial vi går igenom. Gästen kommer att rapporteras så snart vi har identifierat den berörda personen. Vi kommer att följa upp ärendet juridiskt under helgen."

Annons