Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bildbevisen: Sanningen om Victorias klädval!

09 okt, 2024, 06:00
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Kronprinsessans jacka – som går med allt! Robin Utrecht / dana press, och Fredrik Sandberg/TT.
Stilsäkra kronprinsessan gör det igen! Och igen! Vi avslöjar bildbeviset på sanningen bakom Victorias klädstil.
Annons

Flera gånger har Victoria verkligen gjort sig ett namn som kronprinsessan av återbruk. Svensk Dam har till exempel tidigare rapporterat om den eleganta svarta klänningen hon bar under ”volkstrauertag”, vilket är den tyska nationella sorgedagen för krigets och våldets offer.

Sofias pappa har flyttat till Stockholm • Victoria tar över – här är nya jobbet • Prinsessans stora gravidlycka – 3 kungliga snackisar från vecka 40!Brand logo
Sofias pappa har flyttat till Stockholm • Victoria tar över – här är nya jobbet • Prinsessans stora gravidlycka – 3 kungliga snackisar från vecka 40!

Klänningen som kronprinsessan strålade i, använde hon redan vid Nobelprisutdelningen två år tidigare. Den smakfulla och stiliga klänningen uppmärksammades dessutom på instragramkontot royalfashionpolice. Nu har samma konto dessutom lyft bevisen på just hennes smarta sätt att återanvända!

Annons
Kronprinsessan Victoria på besök vid sjön Tåkern, klädd i den snygga jackan. Foto Christine Olsson / TT.

Kronprinsessan Victorias tuffa jacka

I ett inlägg frågar de hur många gånger kronprinsessan använt en kort jacka i chanelsnitt, och det visar sig vara många gånger. Hon har haft på sig den inte mindre än 21 gånger!

Jackans märke är dessutom det svenska märket Mayla, vilka beskriver som mycket miljömedvetna. Märket verkar dessutom vara något av en favorit för vår kronprinsessa. Hon har nämligen fler plagg från märket, och syns dessutom på deras instagramprofil.

Annons

Den senaste tiden har det diskuterats om hur bra second hand egentligen är, efter att Tara Moshizi på Dagens Nyheter skrev en krönika. Det handlade om att hon köpte alldeles för mycket saker, som hon sedan knappt använde, och som hon la alldeles för mycket tid och pengar på.

Men som vi vet med vår återbruks-kronprinsessa, är det inte fallet. Hon återvänder på rätt sätt – och har kvar sin snygga klädsamma smak!

Och det behöver inte heller vara så dyrt.

En av sina favoritkjolar har nämligen prislappen 179 kronor, vilket hon dessutom bar till, vilken jacka? Givetvis den korta gråa som hon burit sammanlagt 21 gånger.

Annons