Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bilderna avslöjar – här motbevisar Chris O'Neill alla misstankar

22 sep, 2024, 15:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Här motbevisar Chris O'Neill alla rykten om honom.
Annons
Kärleksgester & missar – 4 detaljer från riksmötets öppnande som du måste veta!Brand logo
Kärleksgester & missar – 4 detaljer från riksmötets öppnande som du måste veta!

I och med flytten till Stockholm har Chris O'Neill, oavsett om han velat det eller inte, behövt vänja sig vid ett liv i offentligheten.

Det är en stor skillnad från den mer anonyma vardagen i Florida, USA, där prinsessfamiljen bott de senaste åren.

Chris O'Neills första kungliga uppdrag sedan hemkomsten

Och det skulle dröja innan vi Chris fångades på bild i Stockholm. Hans första offentliga framträdande var så sent som i början av september, då han följde med prinsessan Madeleine och resten av kungafamiljen till riksmötets öppnande.

Det var första gången på 11 år som Chris följde med – och det hela markerade prinsessparets första offentliga uppdrag tillsammans sedan hemkomsten.

Chris och Madeleines vilda festkväll

Men livet ute i det offentliga tog inte slut där. Bara dagar efter, den 15 september, begav sig Chris och Madeleine ut på Stockholms gator för att fira goda vännen Cedric Notz 50-årsdag.

Annons

Hans fru Andrea Brodin hade styrt upp en riktigt festlig kväll i Gamla Stan med de närmsta vännerna. Kvällen bjöd på mycket skratt, goda drinkar och härligt sällskap – sett till Svensk Damtidnings exklusiva bilder.

Enligt tyska Gala verkade Chris vara på riktigt bra humör.

– Stämningen var sprudlande. En "mycket avslappnad" Chris O'Neill stod bland gästerna och smuttade på sin margarita.

Chris O'Neills dag med sonen Nicolas

Det verkar alltså som att Chris trivs bättre än förväntat i den svenska huvudstaden. Han sågs inte bara i centrala Stockholm den 14 september, utan även i helgen då han verkade spendera kvalitetstid med prins Nicolas.

Far och son hade tagit en varsin elscooter till Nybroplan vid Östermalm för att köpa glass. Därefter begav de sig vidare till okänd destination.

Sverige verkar alltså göra Chris gott! Så fint att se!

Annons