Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Drottning Marys modiga beslut – mitt under kungliga uppdraget

22 okt, 2024, 05:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Drottning Mary har gjort det igen!
Annons
Carl Philips egna ord efter känslosamma mötet!Brand logo
Carl Philips egna ord efter känslosamma mötet!

Hon är en av de mest stilsäkra kungligheterna i hela världen och har till och med prytt omslaget av Vogue och nämnts i Vanity Fair Hall of Fames lista för de bäst klädda.

Drottning Mary – en stilikon

Ja, danska drottning Mary vet med säkerhet vad hon gör och det är ingen tvekan på att hon överträffar sig själv för varje gång hon syns i offentligheten.

Besöket i Tyskland är inget undantag. Under gårdagen begav hon sig till Berlin tillsammans med maken kung Frederik. Där kommer det danska kungaparet att uppleva ett kärt återbesök med norska kronprinsen och kronprinsessan samt våra egna representanter kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Annons

Drottning Marys modiga beslut

Det är ett pressat schema för samtliga kungligheter – och självklart är Svensk Damtidning på plats för att bevaka det hela, som tog sin början 10.30 på Schloss Bellevue. Där möttes de av förbundspresident Frank-Walter Steinmeier och hans fru Elke Büdenbender.

Vackra Mary!
Shutterstock

Och Mary gjorde det igen. Iklädd en vacker, blåvit-rutig klänning, matchad med en himmelsblå kappa och lika blått diadem vandrade hon modigt över kullerstensgatorna – i ett par ordentligt höga stilettklackar!

Alla vet ju att det inte är det enklaste att gå över kullersten med sådana höga klackskor, men det verkade Mary klara galant!

Annons