Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Frågan om prinsessan Estelle som hovet vägrar svara på – nu blir det extra tydligt

10 okt, 2024, 22:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Estelle har mycket kul framför sig – men hovet vägrar svara på brännande frågan.
Annons
Oscars prinsskola – så blir hans framtidBrand logo
Oscars prinsskola – så blir hans framtid

Hösten har tågat in och både arbete och skola är i full rulle.

Kronprinsessfamiljen i skolbänken

Den nya terminen började i augusti och prinsessan Estelle har påbörjat årskurs sex på Campus Manilla, där hon har lillebror prins Oscar på armslängds avstånd i årskurs två.

Även mamma kronprinsessan Victoria har återvänt till skolbänken. Hon är nämligen i full färd med att utöka sina militära studier som förberedelse på att en dag bli statschef.

Höstlov för Estelle och Oscar

Däremot blir det inget officiellt höstlov för Victoria – men för hennes två barn väntar några dagars ledighet från skolan.

Annons

Och om vi litar på tidigare års höstlov kommer det knappast som en överraskning ifall Victoria och prins Daniel tar med sig Estelle och Oscar iväg på en resa. Det har ju hänt förut – och den kungliga kalendern hintar om just detta!

Faktum är att ingen kunglighet har några officiella uppdrag mellan den 23 oktober till och med den 6 november.

Det brukar kungafamiljen göra på höstlovet

Exakt vad kungafamiljen planerar att göra inför höstloven vill hovet sällan gå in på. Som tidigare år hänvisar informationschefen Margareta Thorgren att ledigheter likt höstlov är en privat familjeangelägenhet, men det verkar vara en tydlig pik att ingen i familjen är på jobb just under denna tid.

Tidigare höstlov har sett lite olika ut för Victoria, Daniel, Estelle och Oscar. Ett år flydde de exempelvis kylan och satte sig på flyget hela vägen till Dubai, ett annat år valde de att stanna inom landsgränserna men ta pick och pack till Solliden. Eller får farföräldrarna Ewa och Olle Westling besök av barnbarnen i år?

Den som lever får se! Förhoppningsvis får vi en härlig hösthälsning i form av en bild från ledigheten!

Annons