Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här dyker Kate plötsligt upp med hela familjen – tredje gången sedan cancerbeskedet

26 aug, 2024, 10:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Nu syns prinsessan Kate i offentligheten – för tredje gången!
Annons
Här gör prinsessan Kate kunglig comeback – efter cancerbeskedetBrand logo
Här gör prinsessan Kate kunglig comeback – efter cancerbeskedet

Sedan prinsessan Kate i mars 2024 gick ut med det beklagliga meddelandet att hon drabbats av cancer har hon hållit sig undan rampljuset.

Kate återhämtar sig fortfarande

Istället drog hon sig tilllbaka från både arbete och press för att fokusera på behandling, återhämtning och tid med sina tre barn prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis.

– Som jag sagt till dem, jag är okej, och jag blir starkare varje dag genom att fokusera på de saker som hjälper mig att läka i mitt sinne, kropp och själ, sade prinsessan i videon som hon publicerade på sociala medier.

– Att ha William vid min sida är en stor trygghet, och försäkran. Det är också den kärlek, stöd och vänlighet som visats av så många av er. Det betyder så mycket för oss båda. Vi hoppas att ni kommer förstå, att vi som familj, kommer behöva tid, utrymme och privathet medan jag slutför min behandling.

Syntes till under två officiella evenemang

Kate har alltså varit sparsmakad när det kommer till att synas offentligt senaste halvåret.

Annons

Fram till nu har hon bara dykt upp två gånger – en gång på paraden Trooping the Color och en gång under Wimbledon, ett tennisevenemang hon håller nära hjärtat.

Men nu rapporterar brittiska The Mirror att Kate synts till för tredje gången.

Kate på gudstjänst

Det var under en gudstjänst i Crathie Kirk, en mindre församlingskyrka i Skottland, som prinsessan medverkade i tillsammans med prins William, kung Charles, drottning Camilla, prins Edward och hertiginnan Sophie.

Med sig hade de även William och Kates tre barn.

Annons