Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här visar H&M-miljardären upp sin okända fru – efter alla år i skuggorna

01 okt, 2024, 18:24
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Helena Wiklund & Alice Lövholm/Svensk Damtidning
Här dyker miljardären och kungligheternas vän upp med frun!
Annons
Drottning Silvias magiska festkväll – här startar hon firandet!Brand logo
Drottning Silvias magiska festkväll – här startar hon firandet!

Familjen Persson, kända som ägare av miljardföretaget H&M, är en av Sveriges absolut rikaste familjer – och dessutom både grannar och goda vänner med våra kungligheter.

H&M-miljardärens vänskap med kungligheterna

Stefan Persson köpte nämligen 2013 exklusiva Fågelbro Gold & Country Club ute på Värmdö, en golfbana som prins Daniel setts ute på ett flertal gånger, ibland i sällskap av Stefan Persson.

Imperiet Persson tog sin början i Stefans pappa Erlings affärsidé – moderiktiga kläder till rimliga priser. Det blev starten på Hennes & Mauritz och idag har förmögenheterna inget slut.

Annons

Även barn och barnbarn (och många generationer därefter) kan leva gott på vad som kommit att bli en av världens största klädkedjor.

Uppmärksammade kändisbröllopet

Därför var det ingen skräll när Stefans son Tom Persson gifte sig med sin kärlek Sofia 2016. Ett minst sagt lyxigt, men hemligt, bröllop i Ramsbury på den engelska landsbygden med både Abba-legenderna och kungafamiljen som bröllopsgäster.

Även om Tom, som valde att rikta in sig på en filmkarriär, inte är särskilt investerad i H&M-affärerna är han ändå miljardär och god för 17,5 miljarder kronor.

Annons

Här dyker H&M-arvingen upp – med frun!

Och det är sällan vi ser Tom och Sofia i rampljuset. Men när det vankades välgörenhetskväll i Nacka utanför Stockholm dök fyra personer ur H&M-ligan upp!

Tom Persson och Sofia Persson, Carolyn Denise Persson och Stefan Persson.
Tom Persson och Sofia Persson, Carolyn Denise Persson och Stefan Persson. Helena Wiklund & Alice Lövholm/Svensk Damtidning

På bild ser vi inga mindre än Carolyn Denise Persson, Stefan Persson, Tom Persson och Sofia Persson – redo för en härlig kväll med mingel, auktion och trevligheter!

Annons