Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Matilda Bozas hemliga koppling till prinsessan Sofia – berättar i direktsändning

22 okt, 2024, 20:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT, Nyhetsmorgon
Prinsessan Sofia och Matilda Boza delar en hemlig koppling till varandra!
Annons
Sofia visar upp gravidmagen – i skyhöga klackarna!Brand logo
Sofia visar upp gravidmagen – i skyhöga klackarna!

"Nyhetsmorgon"-familjen växer!

Eller ja, åtminstone växer familjen för en av dem.

Matilda Boza väntar sitt andra barn

I slutet av augusti meddelade tittarfavoriten Matilda Boza, 33, att hon väntar sitt andra barn.

Det var i februari förra året som hon fick sin första son Ben tillsammans med maken Jonathan, 33.

Nu ska lilla Ben alltså få en lillebror.

– Det känns fantastiskt! Jag har själv två småbröder med två års åldersskillnad som har lekt mycket under vår uppväxt och jag har alltid varit lite avundsjuk på deras relation, har Matilda sagt till Mama och tillade:

– Jag hoppas att Ben och hans lillebror blir bästisar. Ett plus är också att båda barnen föds i februari, så att lillebror kan ärva alla kläder till rätt säsong.

Matilda Bozas tuffa kamp under direktsändningen

Ja, Matildas andra son kommer födas i februari 2025. Än så länge arbetar han på som vanligt, men början av graviditeten var inte helt enkel för programledaren:

Annons

– Jag har mått så illa hela sommaren. Har spytt inför de flesta Nyhetsmorgon-sändningarna. Då har det varit lite tuffare. Men nu är det inga problem, har hon berättat i en intervju med Expressen.

Den tuffa tiden verkar vara över för henne. Nu är det bara mysigt och det verkar vara en lika lugn graviditet som med Ben

– Jag mår bra. I början av graviditeten mådde jag illa men nu njuter jag varje sekund av att vara gravid, det är så mysigt. Lillebror sparkar på för fullt i magen. Jag mådde bra under hela graviditeten med Ben också, så jag hoppas att det kommer vara så även den här gången, sa hon vidare till Mama.

Matilda Bozas koppling till prinsessan Sofia

Matilda är inte den enda kvinnan i offentligheten som arbetar gravid.

Även prinsessan Sofia väntar barn. Denna gång blir det hennes och prins Carl Philips fjärde rodeo till BB, men det är en lika efterlängtad bebis som för de tre första.

Sofia har tidigare poängterat för Svensk Damtidning att det hon mest ser fram emot är ”familjen och gemenskapen”.

Och faktum är att även Sofia väntas föda i februari 2025 – en underbar koppling till Matilda! Så det återstår att se om de möts på väg in till förlossningsavdelningen.

Annons