Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Meghans beteende: "Mycket upprörande"

11 okt, 2024, 04:00
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Meghan Markle, och Lizzie Cundy som är en av dem som vittnat om att Meghan började ignorera henne. / SplashNews.com. Can Nguyen/Shutterstock.
Hertiginnan Meghan har börjat bete sig så upprörande att vännerna tröttnat.
Annons

Enligt flera källor ska hertiginnan Meghan Markle ha missat flera evenemang som hennes make prins Harry, hertigen av Sussex närvarat vid. Och därefter missade hon till och med Harrys 40-årsfödelsedag, vilket Svensk Damtidning tidigare rapporterat om.

Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Men nu verkar det som att Harry inte är den enda som väljer att göra andra saker än att hänga med sin fru. Enligt the Sun har även Meghans vänner tröttnat på henne.

Om Meghan: "Gör något mycket upprörande"

Trots att Meghan Markle har många vänner uppe i den högsta societeten, som Ellen DeGeneres, Serena Williams och Oprah Winfrey – ska Meghan ha förlorat många av sina äldre nära vänner. Det är den brittiska hovexperten Ingrid Seward som menar på att Meghan ofta lämnar sina vänner.

Annons

– Hon gör något som är mycket upprörande för människor. Hon bryter helt enkelt kontakten och ignorerar dem.

Enligt Ingrid Seward är det vanligt att Meghan agerar på det här sättet när hon blir upprörd, och att det är väldigt svårt att hantera för den andra personen.

"Folk är trötta på Meghan"

– Jag tror folk helt enkelt är trötta på Meghan, fortsätter Ingrid Seward att berätta.

Och det är som sagt inte första gången det händer.

Den brittiska societetskvinnan Lizzie Cundy har tidigare berättat att Meghan bröt all kontakt med henne efter förlovningen med prins Harry, och ska dessutom ha ignorerat henne.

Annons