Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Prinsessan Sofias vågade beslut – bara dagar efter gravidbeskedet

06 sep, 2024, 08:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Sofia är en riktig kämpe – och en modig sådan!
Annons
Här är första bilderna på prinsessan Sofia efter gravidlyckan!Brand logo
Här är första bilderna på prinsessan Sofia efter gravidlyckan!

Vilken afton onsdagen bjöd på för vårt kära prinspar.

Sofia och Carl Philip i Värmland

Prinsessan Sofias och prins Carl Philip befinner sig i Värmland och på kvällen mitt i veckan var de bjudna till landshövdingens hem, beläget precis intill Klarälven.

Uppdraget är extra speciellt av två anledningar. Sofia och Carl Philip är ju inte bara prins och prinsessa, de är också hertig och hertiginna av Värmland. Det gör besöket extra personligt.

Underbara orden till Sofia

Men det är ju dessutom så att vistelsen är prinsparets första kungliga uppdrag sedan de gick ut med att Sofia är gravid!

Annons

Den glada nyheten gick ingen obemärkt förbi.

— Jag vet ju att ni har tre grabbar där hemma, eller tre pöjkar som vi säger här i Värmland. Och nu är det ju en liten till på väg! Grattis!, sa en av arrangörerna när prinsparet besökte Rackstadmuseet.

Prinsessan Sofias vågade beslut

Bebisen är beräknad att komma i februari 2025, så Sofia har en längre tid framför sig med kulan som kommer växa allt mer.

Än så länge har hon inte visat upp den särskilt mycket – och sett till klädvalen hade ingen kunnat ana om de inte gått ut med nyheten!

Sofia bar nämligen ett par ordentliga klackar under middagen hos landshövdingen. Det var ett par riktigt höga stilettos som hon bar efter att ha varit på fot i nio timmar. Och dessutom gravid – pjuh!

Annons