Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Se bilden! Haakons hemliga kärleksgest till Mette-Marit – mitt i vimlet

21 okt, 2024, 16:15
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
En diskret med fin kärleksgest mellan Mette-Marit och Haakon!
Annons
Kungliga supermötet! Här återförenas Victoria med bästa vännernaBrand logo
Kungliga supermötet! Här återförenas Victoria med bästa vännerna

Det blev en tuff start på hösten för den norska kungafamiljen.

Inte nog med det uppmärksammade bröllopet mellan prinsessan Märtha Louise och shamanen Durek Verrett, vars kärleksfest anklagades för att vara ”köpt” av streamingjätten Netflix – det har också varit mycket kalabalik kring kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg Höiby.

Mette-Marit håller skenet uppe – trots tuffa tiden.

Marius Borg Höibys uttalande

Den 27-årige pseudoprinsen, som Mette-Marit fick i en tidigare relation, greps av polis den 4 augusti efter att en kvinna i 20-årsåldern larmat om misstänkt misshandel. Nu riskerar han flera års fängelse.

Annons

Marius ska enligt misstankar också ha förstört hennes lägenhet. En tid efter gripandet gick han ut med en offentlig ursäkt:

"Jag begick kroppsskada och förstörde föremål i en lägenhet i berusning av alkohol och kokain efter ett bråk /.../ Så till dig min älskade, jag är ledsen. Detta borde aldrig ha hänt, och jag tar fullt ansvar för mina handlingar", skrev han bland annat.

Norska kronprinsparet på plats i Berlin

Nu har dock Mette-Marit lämnat Norge för ett stort uppdrag i Tyskland. Hon har nämligen anslutit sig till kronprinsessan Victoria, prins Daniel och det danska kungaparet Frederik och Mary i samband med de nordiska ambassadernas 25-årsjubileum.

Annons

Och även om det är tufft på hemmaplan, verkar Mette-Marit vara på gott mod och sågs vinka och le till Svensk Damtidning kamera.

Kärleksgesten fångas på bild

Kronprinsessan reste dock inte ensam till Berlin. Med sig hade hon sin make, kronprins Haakon.

Och paret såg, trots familjedramat, ut att vara starkare än någonsin. I en bild ser vi hur de diskret håller varandra i handen – ett tecken på det fina stöd de ger till varandra!

Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit av Norge närvarar vid firandet av det nordiska ambassadkomplexets 25-årsjubileum i Berlin, Tyskland. Christine Olsson/TT

Så fint att se.

Annons