Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Harry och Meghan åtskilda – rykten om skilsmässa

07 okt, 2024, 20:00
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Harry och Meghan – snart åtskilda för evigt? Foto på Harry: JLPPA / Bestimage. På Meghan: Kirsty O'Connor.
Trots att Harry skulle fira sin födelsedag med sin familj – var han med nära vänner. Och det är inte första gången han är utan Meghan. Svensk Dam reder ut ryktena om skilsmässan.
Annons

Den 15 september firade Harry, hertig av Sussex, sin födelsedag. På en vandringsled i bergen firade han sin 40-årsdag med sina vänner – men en person lös med sin frånvaro. Frun Meghan var inte med.

Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Det har minst sagt stormat kring Meghan och Harry de senaste åren. De gifte sig år 2018, och två år efter giftermålet lämnade de sina officiella uppdrag för det brittiska kungahuset.

Och för tre år sedan gjorde de en intervju med den världskända tv-profilen Oprah Winfrey, som helt vände upp och ner på det brittiska kungahuset. Bland annat anklagade Meghan det brittiska hovet för rasism mot deras son Archie. Därefter släppte också Harry sin självbiografi ”Den andre” vilken blev otroligt uppmärksammad. Bland annat skildrar den konflikterna med brodern prins William, Harrys erfarenheter av kokain och om hur många människor han dödat som militär i Afghanistan.

Annons

Harry och Meghan stod vid varandras sida mitt i stormens öga under hela denna perioden, och Harry ska ha sagt att han var ”fångad” innan och att ”Meghan var räddningen”.

Men nu kanske paret trots allt stött på för stora hinder. Det har nämligen börjat florera rykten om skilsmässa.

Meghan och Harry – ofta åtskilda

En källa har uppgett till Daily Mail att Meghan inte befann sig vid sin mans sida på hans födelsedag den 15 september, och i Harrys födelsedagshälsning ska han inte ens ha nämnt sin fru.

Dessutom ska han ha sagt till BBC att han skulle fira sin 40-åriga födelsedag med sin familj, och därefter åka iväg på en resa med sina närmaste vänner.

Om Harry: "En reservdel"

Det är heller inte första gången han är ensam. Harry har deltagit på tio olika evenemang de senaste 15 dagarna – och Meghan har inte varit med en enda gång.

Annons

Enligt den brittiska hovexperten Phil Dampier stjäl Meghan showen när hon och Harry arbetar ihop, och påpekar för The Sun att Harry ”känns som en reservdel”.

Förra årets påstods det dessutom att paret tillbringade långa perioder isär, men detta förnekades av nära källor till dem.

Enligt uppgift ska dock Meghan ha blivit frustrerad över Harrys rättsfall i Storbritannien, samt att de varit oense i hur se ska uppfostra sina barn Archie och Lilibet.

Stormen kring paret verkar alltså inte helt ha lugnat sig, men nu verkar det alltså storma mellan dem och inte runt dem.

Annons