Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Benjamin Ingrosso visar upp sitt miljonköp – avslöjar svindlande priset

15 sep, 2024, 17:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Jeppe Gustafsson/Shutterstock
Det går knappast någon nöd på Benjamin Ingrosso.
Annons
Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”Brand logo
Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”

De ingår i en av Sveriges absolut mest framgångsrika familjer.

Med en mamma som leder ”Allsång på Skansen”, en syster som driver miljonbolag och en bror som äger sin egna, högst populära restaurang har även Benjamin Ingrosso satt sin prägel i det svenska näringslivet.

Benjamin Ingrossos dröm gick i uppfyllelse

Han är på god väg att bryta ny mark på musikscenen utomlands och i slutet av sommaren gick en av hans största drömmar i uppfyllelse – att få sjunga till ett utsålt Stadion med över 30 000 personer i publiken.

Annons

Ja, Benjamins framgångar verkar inte se något slut och för varje år som går lägger han i ytterligare en växel för att nå sitt mål. Han vill bli Sveriges första manliga internationella superstjärna.

Benjamin Ingrosso visar upp lägenheten

En glimt av resan fick vi ta del av i hans dokumentär på Max, där Benjamin tog oss bakom kulisserna och bakom låtskrivandet för att ge en mer fördjupad och komplex bild av honom, både som artist och som person.

Och det är tydligt att han inte gör allt för pengar, men det är minst sagt en bekväm nödvändighet. Redan som 25-åring hade han rönt så pass stora framgångar att han kunde köpa sig sin egna lägenhet.

Annons

Så mycket kostade Benjamin Ingrossos lägenhet

Och det blev en rejäl uppgradering:

Instagram

“Jag har köpt en trea. Det känns skönt. Förhoppningsvis får jag plats med ett piano där så att jag kan sitta hemma och skriva musik”, sa han då i en Instagram-live.

Instagram

Året var 2022 och i december bjöd han in familjen till sekelskiftslägenheten i Vasastaden för invigning. En välförtjänt sådan, eftersom han hade slagit på stora trumman och pungat ut hela 10,8 miljoner kronor för den!

Instagram

Och första inköpet? En tandborste!

Annons