Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Björn Ulvaeus överraskning till bröllopsgästerna – hållit hemligheten dold: "Episk"

24 sep, 2024, 18:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
I helgen vankades det ytterligare ett kändisbröllop – Björn Ulvaeus och Christina Sas bjöd in till en kärleksfest!
Annons
5 saker du inte visste om Björn UlvaeusBrand logo
5 saker du inte visste om Björn Ulvaeus

Abba-legendaren Björn Ulvaeus, 79, har gift sig med kärleken Christina Sas, 52.

Bröllopslycka för Björn Ulvaeus och Christina Sas

Paret visade för första gången upp sig offentligt under premiären av ”Pippi på Cirkus”, som Björn var med och producerade.

– Det här är min partner Christina. Vi har dejtat ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sa Björn då till Hänt.

Annons

Första gången de träffades var år 2021. Då befann de sig i Nürnberg, Tyskland för releasen av Abbas sista album ”Voyage”. Christina arbetar som produktchef på Universal Music Group – snacka om att låta musiken föra de samman!

Överraskningarna till bröllopsgästerna

Våren 2022 började de dejta på allvar och nu har alltså bröllopsklockorna ringt i Köpenhamn. Det blev en relativt intim kväll – och brudparet bjöd på många överraskningar!

En av de som uppträdde var danska sångerskan Anne Linnet.

Annons

”Överraskningskonsert under Björn Ulvaeus och Christina Sas bröllop, skriver hon på Instagram och delar med sig av en unik inblick från kvällen.

Det var inte den enda musikaliska överraskningen. Även Julie Sindell var på plats och sjöng vackert framför gäster och brudparet.

”Stort grattis till det fina paret. Vilken ära det var att sjunga under deras vackra bröllop. Bruden och brudgummen överraskade alla gäster med en liten konsert. Vilken episk natt att vara en del av och sjunga för bröllopssällskapet – något att minnas för evigt”.

Annons

”En stor glädje”

Redan under vigseln gjorde också ingen mindre än den danska stjärnan Kaya Brüel entré på scen. Hon skriver på sociala medier att det alltid kommer vara en speciell dag för henne, som hon sent glömmer.

”Att vara med och ge paret och gästerna en musikaliskt gripande stund en sån viktig dag var en stor glädje”, skriver Kaya Brüel.

Annons