Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Christina Schollin avslöjar Pernilla Wahlgrens beteende – när kamerorna stängts av

19 aug, 2024, 22:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT, SVT
Nu avslöjar Christina Schollin sin dotter Pernilla Wahlgrens beteende när kamerorna stängdes av efter allsångs-avslutningen.
Annons
Christina Schollins & Hans Wahlgrens magiska kärlekssaga!Brand logo
Christina Schollins & Hans Wahlgrens magiska kärlekssaga!

Det har gått lite över tre månader sedan Bianca Ingrosso bekräftade att hennes morfar, Hans Wahlgren, dött.

Hans avled omringad av sin familj i ”det stora röda huset” på Lagnö i Stockholms skärgård, där han bott i många år tillsammans med sin fru Christina Schollin.

Hans Wahlgren led av cancer

Det skulle senare framkomma att Hans lidit av obotlig cancer de senaste månaderna. Han blev 86 år gammal.

Kvar lämnade han en familj i sorg. Pernilla Wahlgren delade med sig av sina känslor på Instagram en stund efter att det tragiska beskedet blev offentligt.

Annons

”Du fick somna in på ditt älskade Lagnö, precis så som du önskat omringad av dina älskade barn och barnbarn och mamma - din älskade livskamrat… Himlen har fått den finaste av änglar. Älskar dig fina pappa”, skrev hon på Instagram.

Christina Schollins första ord efter Hans död

Även Christina Schollin har vid flera tillfällen sörjt sin make offentligt. En ofattbar sorg, i och med att Christina och Hans levde tillsammans i hela 67 år.

”Min älskade livskamrat. Sedan vi var 19 år gamla. ❤️❤️Sorgen är oändlig. 💔Men jag känner samtidigt sån lycka över att vi i familjen fick en så fin tid tillsammans när vi följde dig hela vägen till andra sidan….”

Annons

Christina Schollins sorg – så lever hon idag

Trots sorgen har Christina valt att leva kvar i huset på Lagnö. Där bor hon ensam, men får allt som ofta besök av familjemedlemmarna.

Det är nämligen en otroligt viktig samlingspunkt för familjen Wahlgren-Ingrosso, dit de beger sig när de behöver ladda batterierna och landa i mormor och mamma Christinas famn.

Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

Christinas fina ord till Pernilla

Det var det Pernilla gjorde efter hennes sprakande säsongsavslutning i ”Allsång på Skansen”.

Annons

Det gjorde hon till Christinas stora glädje:

”Vilken underbar mor och dotter dag vi fick Pernilla och jag när hon dagen efter avslutningen av allsången på Skansen kom ut för att koppla av och ha en mysdag på Björkhaga. När hon kröp upp i soffan och lade huvudet i mitt knä då kände hon att det var såna här dagar som hon behöver”, skriver Christina i inlägget och fortsätter:

”Att kunna landa och bara stressa av i lugn och harmoni. När vi sedan provade hattar inför det stundande bröllopet hade vi så kul. Dagen avslutades med en måltid på bistron i Gustavsberg. En ljuvlig dag med min älskade dotter! ❤️”

Annons