Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Dotterns vackra hyllning till Lasse Berghagen: ”Älskar dig pappa”

21 okt, 2024, 04:00
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Malin Berghagen, och hennes bortgångna far Lasse Berghagen. Caisa Rasmussen/TT och Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT.
Det har gått ett år sedan Lasse Berghagen gick bort, och Malin Berghagen gör en rörande hyllning av sin pappa.
Annons
Lasse Berghagen är död – blev 78 år gammalBrand logo
Lasse Berghagen är död – blev 78 år gammal

Den 19 oktober var det ett år sedan som Lasse Berghagen gick bort. Han lämnade en stor musikskatt efter sig, och vi var många som sörjde att han lämnat oss.

De som dock givetvis sörjde honom mest var hans närstående, och en av hans allra närmaste var dottern Malin Berghagen, som han fick tillsammans med den andra stora och folkkära sångaren Barbro Margareta "Lill-Babs" Svensson.

Dotterns starka hyllning

I ett starkt och rörande inlägg på Instagram skriver Malin om saknaden till sin älskade pappa. Det består först av en kort film på Lasse Berghagen, som följer av bilder på sms-konversationer med pappan, mat samt dryck, och avslutningsvis rörande och vackra bilder på dem tillsammans.

Annons

Malin Berghagen skriver i texten att hon gått till den restaurangen som de ofta gick till, och beställt den drycken som Lasse Berghagen brukade beställa. Hon beställde också in maten som hennes pappa lärt henne att äta.

Även i kommentarsfältet är det starka och varma känslor. Det svämmar riktigt över av hjärtan, kramar och vackra hälsningar.

Om Lasse Berghagen: "Saknaden är stor"

Och Malin Berghagen avslutar givetvis även inlägget lika vackert och rörande om sin far.

"Det är sorgligt men det är ändå skönt att det där jobbiga första året, då vi upplever allt för första gången utan dem, är över. Saknaden är stor. Älskar dig pappa."

En otroligt stark och rörande hyllning till sin pappa.

Vila fortsatt i frid Lasse Berghagen.

Annons