Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Hanna Hedlund i otäck olycka – påkörd med dottern i bilen: "Fruktansvärt"

26 aug, 2024, 12:30
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Instagram, TT
Hanna Hedlund och hennes 12-åriga dotter har blivit påkörda. Nu berättar artisten om känslorna.
Annons
Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”Brand logo
Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”

I lördags var det dags för den årliga "Minutdagen" – en av årets viktigaste dagar där barn och familjer som drabbats av och kämpar mot cancer bjuds in till Bromma flygplats för en stund av roliga upplevelser som de sent ska glömma.

Viktiga dagen – Hanna Hedlunds rod

Dit bjuds även kändisar som Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso, för att hälsa på barnen och ge dem en oförglömlig stund.

På plats var också Hanna Hedlund tillsammans med dottern Saga, 12. Hanna kallar det för "en dag med otroligt rörande möten men väldigt mycket skratt", men på vägen hem utsattes de för något riktigt obehagligt.

Annons

Hanna Hedlund påkörd – berättar om obehagliga ögonblicket

Det är på Instagram som Hanna berättar att hon och dottern blev påkörda av en annan bil.

”Vi fick en dag med otroligt rörande möten men väldigt mycket skratt och stor påminnelse om att livet kan ändras på en sekund, speciellt då jag blev påkörd bakifrån med Saga i bilen på vägen hem. Det var fruktansvärt och väldigt chockartat men tack och lov är vi bara skakade, inte skadade. Vi fick hjälp av samma räddningstjänst vi en timme tidigare fått lära känna på Minutdagen. Tacksam.”, skrev hon på Instagram.

Annons

Ska uppsöka läkarvård

I ett annat inlägg frågar hon sina följare som drabbats av liknande upplevelser att berätta om eventuella skador som uppkommit, bland annat whiplash.

”Är verkligen så himla tacksam att det gick så bra i olyckan. Alla erfarenheter lär en ju massor. Med det sagt, ni som blivit påkörda, har whiplash, berätta hur det var för er och hur det gick till? Jag känner mig såå trött, lite stel o har lite on i ryggen så ska till läkare då det kan komma senare har jag hört."

Annons
TV: Här säger Kristian Luuk ifrån efter flirten i ”På spåret”-studionBrand logo
TV: Här säger Kristian Luuk ifrån efter flirten i ”På spåret”-studion

"Chocken och rädslorna ska vi ta hand om"

Det blev ingen bilresa hem för varken Hanna eller dottern, då polisen tog bilen. Nu återstår kontakt med försäkringsbolag och polisen.

”Tack HyrdonSverige som jag leasar bil hos, all räddningspersonal sa att jag hade en bra bil och att vi nog klarat oss så bra tack vare den och att vi satt ordentligt fastspända samt att jag hade så bra avstånd till bilen framför. Tog inga bilder inga uppgifter av de andra, men allt sånt har väl polisen? Frågar här för herregud vad man känner sig vilsen, med det sagt, återigen så vansinnigt tacksam att min dotter inte har ont, chocken o rädslorna ska vi ta hand om. Livet Livet Livet och Kör försiktigt!!!”, skriver Hanna.

Annons