Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Här börjar Zlatan Ibrahimovic gråta – mitt under intervjun

13 okt, 2024, 11:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Youtube
Det blev tårar och hetta under intervjun med Zlatan Ibrahimovic.
Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Det var många känslor ögonblicket Zlatan Ibrahimovic klev ut på San Siros fotbollsplan till stående ovationer och miljontals blickar.

Zlatans ord om att avsluta karriären

Det hade blivit dags att säga hejdå. Zlatan hade nämligen bestämt sig för att lägga fotbollsskorna på hyllan.

– Tiden har kommit för att säga hej då till fotbollen, men inte till er, sa Zlatan i samband med avskedet och bekräftade sedan på följande presskonferens att han mycket riktigt avslutar karriären.

I publiken satt hans fru, Helena Seger, och för henne kom beskedet som en blixt från klar himmel.

Zlatan fällde tårar på plan

När Zlatan tackades av i Sverige några veckor senare var det svårt att hålla tårarna tillbaka. Även fotbollslegenden blev så pass berörd att han fällde några tårar – något som inte är en vanlig syn på den annars tuffa skåningen.

Men i en intervju med youtubern Sean Evans, känd för sina intervjuer som innefattar starka såser, vattnades ögonen på Zlatan.

Zlatan börjar gråta under intervjun

Däremot var det varken av glädje eller sorg – utan av hetta. Seans signum är nämligen att låta hans gäster äta kycklingvingar med allt starkare såser. Den starkaste innehåller över två miljoner scoville.

Och när Zlatan tar en tugga blir det riktigt hett, så pass att han får svårt att svara på frågan om hans mest kända citat!

Annons