Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ingrossos fest – Bianca och Benjamin nobbade: "Inte som andra barn"

04 okt, 2024, 15:30
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Emilio Ingrosso. Foto: Pontus Lundahl / TT. Karin Törnblom / TT. Olle Sporrong / Expressen / TT
Ingrossos lyxiga födelsedagsfest på Mallorca – som barnen Bianca och Benjamin nobbade.
Annons

Det var kaos på mer än ett sätt inför Åsa Ingrossos, Emilio Ingrossos fru, stora 50-årsfirande som hölls på Mallorca. Trots att de befann sig på en paradisö, höll regn och rusk på att sätta käppar i hjulet. Men den största besvikelsen för familjen var ändå att barnen Bianca, Benjamin och Oliver – som Emilio har tillsammans med sin exfru Pernilla Wahlgren – lös med sin frånvaro.

Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”Brand logo
Dåliga stämningen efter orden – Bianca Ingrosso: ”Men snälla”

Åsa Ingrosso: "Tror att vi alla grät"

Firandet var spektakulärt med elddansare, flera rörande tal av närstående och minutiös dukning med utsökt mat – vilket ju ingen förvånades över. Festen hölls nämligen på Emilio Ingrossos egna restaurang ”La Perla”.

Det finaste framträdandet till Åsa under kvällen hölls av hennes äkta hälft. Maken Emilio Ingrosso sjöng sin egenskrivna ”Occhio verdi”, gröna ögon på svenska, i en specialskriven version till Åsa. Inte ett öga i rummet var torrt, och Åsa berättar att alla grät.

Annons

Men Emilio var egentligen inte den enda som skulle uppträda för födelsedagsbarnet. Sonen Benjamin skulle egentligen också framföra sina talanger, men, likt sina syskon – uteblev.

Om Bianca och Benjamin: "Inte som andra barn"

Hela syskontrion Benjamin, Bianca och Oliver kunde inte komma på Åsa Ingrossos fest på grund av oförutsedda skäl, enligt Expressen.

– De är inte som andra barn, de lever tio liv i ett och det gick inte ihop. Det var tråkigt att de inte kunde komma. Benjamin var ledsen över att inte kunna vara där.

Och det var inte nog med tråkigheter där – hela festen höll nämligen på att bli inställd.

Emilio Ingrosso och Åsa Ingrosso i lägenheten i Palma. Foto: Olle Sporrong / Expressen / TT SPORRONG OLLE

Ingrosso: ”Förstört hela grejen”

Mitt under förberedelserna av det storslagna kalaset, öppnade sig himlen och regnet började ösa ner över paradisön. Enligt Åsa hade både hennes make och hela personalen panik.

Annons

Men likt ett mirakel sprack himlen upp och molnen skingrade sig. Som tur var! Om solen inte visat sig hade de tvingats sitta inomhus, berättar Åsa.

– Det hade inte blivit samma sak och hade förstört hela grejen.

Ingrossos extravaganta presenter

Men det var inte bara regn som föll över Åsa på sin födelsedag – det regnade även lyxiga presenter över födelsedagsbarnet. Ett cartier-armband, en Billie Eilish-konsert och en slottsweekend fanns bland gåvorna – samt en tur i det blå.

Av vännerna fick nämligen Åsa en helikoptertur åt henne och Emilio. Något som den sistnämnda inte helt verkade uppskatta.

– Jag hade inte åkt helikopter tidigare. Emilio var lite skraj, men jag var väldigt trygg. Det var häftigt att se Mallorca från ovan.

Annons