Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kändismannen flörtar med Lill Lindfors – i direktsändning!

13 okt, 2024, 19:00
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Lill Lindfors gästade Nyhetsmorgon i TV4 med … ja, vem då? Jonas Ekströmer/TT, samt TV4.
Kändismannens flört med Lill Lindfors!
Annons

Lill Lindfors framförde låten "Du är det varmaste jag har" tillsammans med pianisten Jan Lundgren i TV4:s Nyhetsmorgon, och därefter blev de intervjuade av allas vår kära programledare Jenny Alversjö.

Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”Brand logo
Jenny Alversjö och Erik Videgårds verkliga relation: ”Har varit...”

De var inbjudna för att prata om föreställningen "Två och en Steinway" som återvänder till scenen i höst. Publiksuccén härstammar från det klassiska programmet "Två och en flygel", som bygger på samtal och musik mellan en musiker och dåtidens mest folkkära artister. Nu har alltså den kända pianisten Jan Lundgren övertagit arvet och tagit med programmet till livescenen istället – och en av höstens gäster är ingen mindre än Lill Lindfors.

Men istället för att prata om föreställningen börjar Jan kasta lovord över Lill Lindfors direkt.

Annons

Orden om Lill Lindfors

Jenny frågar nämligen hur det är med dem, och Jan Lungren svarar att det är kanon – det kan inte vara något annat när man får arbeta med Lill Lindfors. Men det tar inte slut där!

Lill Lindfors och Jan Lundgren TV4.

Skrattande svarar Lill Lindfors tack detsamma. Därefter hoppar Jenny Alversjö in och tackar för musiken de nyss framfört. Hon frågar om man skulle kunna väcka Lill Lindfors mitt i natten, och om det skulle låta likadant. Det svarar Lill Lindfors lite avvaktande på, och istället hoppar Jan in.

– Hon ser likadan ut i alla fall, säger han.

Skrattande svarar Lill Lindfors tack.

Lill Lindfors första konsert

Båda två har gedigna karriärer inom musik, och Lill Lindfors berättar att hon gjorde sin första föreställning redan som 4-åring. Det var hennes avslutning för simskolan.

Annons

Jenny frågar om hon även spelade något instrument, och hon svarar att hon faktiskt spelade lite piano, men slutade eftersom hon träffade så skickliga musiker. Därefter lägger hon handen på Jan Lundgrens arm igen, och de ler mot varandra.

Jenny Alversjö: "Synergin mellan er är makalös!"

Vi vet ju dock att Lill Lindfors är gift med sin Anders Byström sedan 30 år tillbaka, och att de träffades i slutet av 80-talet. Men Lill Lindfors och Jan Lundgren verkar oavsett ha en helt unik relation på scen – i alla fall enligt Jenny Alversjö!

– Man kommer nära er som publik eftersom det är en väldigt intim föreställning. Och synergin mellan er är ju helt makalös! säger hon, varav båda två skrattar glatt.

Annons