Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Soraya visar upp vänskapen – med en person vi känner igen: "Bästa vänner"

13 okt, 2024, 09:00
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Soraya ute med … ja vem då?! Bild från Instagram/facebyf, samt: Karin Törnblom/TT.
Soraya Lavasani från Nyhetsmorgon visar upp fina vänskapen – som vi känner igen!
Annons

Fredagseftermiddag som övergår till kväll. Datorerna stängs igen och hissarna rusar upp och ner i kontorsbyggnaderna. Snart ska det trängas inne på ICA för att köpa godis framför tv:n, eller klappras mot trottoarerna på väg mot klirrande glas och höga skratt som reser mot taket.

Här kuppar Soraya & Maria intervjun med Anders PihlbladBrand logo
Här kuppar Soraya & Maria intervjun med Anders Pihlblad

Det senare är exakt vad vår bekanta nyhetsankare Soraya Lavasani har planerat. Och hon är inte ensam!

Nyhetsmorgon blir Nyhetskväll

Soraya är ett välkänt ansikte i Nyhetsmorgon, och en riktigt folkkär och professionell sådan. Med nästan 84 000 följare på Instagram strömmar det alltid in kommentarer likt: ”Du är alltid så snygg och proffsig” på varje inlägg.

Annons

Hon har arbetat som programledare och nyhetsankare på TV4 sedan 2008. Dessutom är hon regelbundet programledare i Nyhetsmorgon, där även Maria Forsblom, Anders Pihlblad, Jenny Strömstedt – samt Rania Shemoun Olsson. Och vem syntes inte på bilderna från kvällen, skålande i bland annat espresso martini, om inte den sistnämnda!

"Bästa vänner"

Svensk Damtidning har tidigare rapporterat om att våra kära programledare från Nyhetsmorgon är vänner utanför arbetet. Bland annat har Soraya Lavasani synts tillsammans med Maria Forsblom när de sprang tjejmilen ihop. Och Maria har berättat för Svensk damtidning om hur viktigt det är med dessa vänskaper och gemenskapen på arbetet.

Annons
”Bästa vänner på bästa stället”. Bild från Instagram/facebyf.

Och denna kvällen var det alltså Soraya och Rania som visade upp sin fina vänskap, tillsammans med make-up och hårartisterna Fanny Lagerwall och Susanna Fält – som också arbetar på TV4. Och Fanny har verkligen uttryckt sin kärlek till de andra, genom att kommentera på bilden tillsammans med de andra: ”Bästa vänner på bästa stället”.

Annons