Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kristian Luuk avslöjar uppbrottet med kärleken – därför tog det slut: ”Väldigt jobbigt”

25 aug, 2024, 11:30
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Nu bekräftar Kristian Luuk uppbrottet med flickvännen.
Annons
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”Brand logo
Kristian Luuk om framtiden i ”På spåret”

Kristian Luuk har sedan 1990-talet varit ett säkert kort i den svenska tv-branschen. Från att debutera i radioprogrammet ”Hassan” till att idag leda både ”På spåret” och ”Min sanning” är han en av landets främsta profiler.

”Väldigt lyxigt”

I det sistnämnda programmet har han intervjuat bland andra Stefan Löfven, Tomas von Brömssen och Rolf Lassgård.

– Det är ett väldigt lyxigt program att få göra. Jag har lätt för att bli nyfiken på folk så att få sitta länge med en person är fint, det är bara vi och två stolar. Det är också en bra motvikt mot den här snabba snuttifieringen. Det finns gott om tid att landa, säger Kristian Luuk i en intervju med Aftonbladet.

Så träffades Kristian Luuk och Carina Berg

Idag har han fyllt 58 år och visar inga tecken på att sakta ner. Och mitt under karriären träffade han sin ex-fru, Carina Berg, under inspelningen ”God natt, Sverige”, ett program som lades ner efter åtta veckor.

Annons

Kändisparet skilde sig 2016 men hade hunnit få ett gemensamt barn tillsammans. Idag har de en fin relation och delar på vårdnaden om den 14-årige sonen.

Tagit slut mellan Kristian Luuk och Hanna Eklöf

Kärleken fann han på nytt i Hanna Eklöf i vintras. Men i intervjun med Aftonbladet avslöjar han att den relationen tog slut i våras.

– Det är tråkigt, men vi fick inte ihop våra liv helt enkelt. Vi levde så olika liv, hon har ganska små barn. Det är väldigt tråkigt, men vi var tillsammans i tre år. Jag vill inte prata så mycket om det, men jag mår okej. Ett uppbrott är alltid jobbigt.

Men Kristian Luuk deppar inte ihop för det, utan ser ljust på framtiden.

– Jag har inte heller bråttom till någonting, jag har mina tre barn och har och har haft roliga jobb så det känns bra.

Annons