Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lotta Engbergs intima avslöjande om Mikael Sandström – programledaren i chock

13 okt, 2024, 15:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TV4
Lotta Engberg avslöjar en stor förändring i livet sedan hennes relation med Mikael Sandström.
Annons
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför allaBrand logo
Mikael Sandströms fräcka drag med Lotta – inför alla

Det var nog många som drog på smilbanden när artisten och programledaren Lotta Engberg, 61, avslöjade att hon funnit kärleken igen.

Och det var inte vem som helst hon hade fallit pladask för – hon hade nämligen förälskat sig i läkaren och "Nyhetsmorgon"-profilen Mikael "Soldoktorn" Sandström.

Så träffades Mikael och Lotta

Allt skedde tack vare en intervju som Lotta gjorde med Amelia, där hon bekräftade sitt singelliv men avslöjade att hon inte skulle tacka nej till en dejt med "soldoktorn".

– Sedan hörde Lotta av sig med ett sms på självaste skottdagen den 29 februari, som ju är enda dagen på året som en kvinna enligt traditionen får fria till en man. Jag svarade ”Fortfarande ogift”, och så började vi sms:a och facetajma. Men vi träffades på riktigt hemma hos Lotta först den 5 juni 2020, berättade Mikael i en intervju en period senare.

Lotta Engberg aktuell i annat program

Sedan den dagen har det varit dem och idag delar de livet och vardagen tillsammans i villan i Mölnlycke.

Annons

Samtidigt har de fortsatt arbeta med sina respektive karriärer och under lördagen var det dags för Lotta att dyka upp i tv-rutan igen.

Denna gång gästade hon SVT:s "Go'kväll" tillsammans med Mattias Hansson, programledare för P4 country.

Lotta Engbergs avslöjande om Mikael Sandström

Lotta sätts direkt i heta stolen av programledaren Reyhaneh Rouhani, som frågar henne om relationen till country-musik.

– Jag har hört Lotta, att det här med country är lite påtvingat på dig.

Lotta svarar att det stämmer och att hon, trots sin långa karriär som artist, aldrig lyssnat särskilt mycket på musik hemma.

– Ja det kan man säga, för det första så är jag inte en lyssnare av musik, inte alls, överhuvudtaget. Så att hemma hos mig sätter jag aldrig på en låt, aldrig.

Men tider förändras och Lotta avslöjar något alldeles särskilt med sin kärlek:

– Men sen så blev jag sambo med en man, Mikael då, som älskar countrymusik, så det här har då gått hur mycket som helst hemma, så idag tycker jag om det.

Annons