Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Marko Markoolio Lehtosalo förd till sjukhus – obehagliga upptäckten: "Skitont"

18 okt, 2024, 19:30
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Marko "Markoolio" Lehtosalo öppnar nu upp om sina hälsoproblem.
Annons
Irma Lehtosalo: ”Jag hittade min mamma död i sängen”Brand logo
Irma Lehtosalo: ”Jag hittade min mamma död i sängen”

Marko "Markoolio" Lehtosalo, 49, fick ett riktigt uppsving i karriären när han och hans mamma Irmas program "Marko & Irma" hade premiär.

Markoolios succéprogram

Syftet var att tittarna skulle få följa med på bygget och renoveringen av Irmas nya bostad. Men vad som kom att växa fram var en berättelse om en mamma och son, deras relation och tuffa tid tillsammans.

"Marko & Irma" blev snabbt en tittarfavorit och vann 2023 Kristallen för "årets realityprogram". Irma skulle dessutom fånga svenskarnas hjärtan med sin filterlösa persona och gick snabbt om sin son i antalet följare på Instagram.

Nyligen var Marko tvungen att flytta hem till sin mammas nya hus, eftersom han själv genomgår en renovering av villan på Ingarö.

Storbråken med mamma Irma

Det har dock inte gått helt smidigt, berättar Marko i "Rix Morronzoo".

– Det är katastrof. I förrgår var jag där och då rök vi ihop fyra gånger, sa Marko i ett av programmet och fortsatte:

Annons

– Jag skulle fixa något och hon skrek, det var petitesser egentligen men vuxna människor som inte fixar att bo...

De eskalerade bråken ledde till att Marko istället checkade in på hotell. Däremellan har han också hunnit med en jaktresa i Arjeplog, som han nyligen är hemkommen ifrån.

Markos läskiga upptäckt – knöl på halsen

Nu är det dock annan oro som tar upp Markos tid. I fredagens avsnitt av radioshowen berättar han för programledarna Laila Bagge och Roger Nordin att han upptäckt en knöl på halsen.

– Efter en studioinspelning med "Bäst i test" så brände jag direkt till akuten och då sa läkarna att det var tur att jag kom in för det är inte bra att ha en infektion runt huvudet, nära hjärnan, berättar han i Rix Morronzoo.

TV: Hör mammans chockerande avslöjande om MarkoolioBrand logo
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio

"Gjorde skitont"

Huruvida knölen har med Markos höga blodtryck eller inte går inte att svara på. Han inväntar fortfarande svar från läkaren angående det och förhoppningsvis får han svar på måndag, då han ska dit på återbesök efter operationen.

– Då fick jag fyra bedövningssprutor och det gjorde skitont så jag låg och höll i britsen jättehårt för det gjorde så ont. Då sa doktorn, som skulle operera mig, "Marko, vart ska du? Du håller i så hårt i britsen, du ska ingenstans!", berättar Marko och fortsätter:

– Men så tömde de den i alla fall. Så jag ska titta på den här på måndag igen, jag är rädd för knölar!

Annons