Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nu tackar Erik Videgård för sig – säger hejdå en gång för alla: "Tack alla tittare"

03 okt, 2024, 10:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet
Nu är det dags för Erik Videgård att lämna och på sociala medier säger han hejdå.
Annons
5 saker du inte visste om Erik VidegårdBrand logo
5 saker du inte visste om Erik Videgård

Erik Videgård är en av av våra största kändiskockar med sitt egna varumärke, flera tv-framträdanden i bland annat Nyhetsmorgon och spännande historier – han har exempelvis lagat mat åt Vladimir Putin en gång.

Erik Videgård om cancerdiagnosen

Har har också öppenhjärtligt delat med sig av sina känslor kring det cancerbesked han fick för några år sedan.

Efter en strålbehandling för cancer i svalget vaknade han plötsligt upp till att hans käke gått av, vilket blev startskottet på en rad operationer med fruktansvärda smärtor.

– Skräck. Panisk skräck. Jag kunde ju inte röra mig, hade dränage och slangar överallt. Kunde varken prata eller göra mig förstådd, tills jag kom på att jag kunde skriva ”ont, ont, ont” i ett block som jag har kvar här någonstans, har han sagt till Expressen.

Erik Videgård tackar för sig

Idag har han gått igenom en, förhoppningsvis, sista operation för att få käken på rätt plats.

Annons

Och fler nyheter nådde Erik tidigare i höstas – han fick chansen att vara en av deltagarna i "Kockarnas kamp – All stars" tillsammans med bland andra Thomas Sjögren, Louise Johansson, Håkan Thörnström, Tea Malmegård och Desirée Jaks.

Men i senaste avsnittet var det Erik som fick lämna. På Instagram beskriver han känslorna:

"Ja, det var min tur idag. Tänker inte skylla på någonting. Att bli utvald att vara med i All Stars-omgången är bara det en seger i sig. Att få ha en så underbar lagkamrat som Louise gjorde bara saken bättre."

Varma ord en till kollegan

Nu håller han tummarna på lagkamraten Louise Johansson, och skickar en extra varm kram till vännen Nils Molinder, som även han medverkar i programmet:

"Nisse, kära vän, har sett dig växa upp på Husarö och avundas din otroliga kunskap och ditt hantverk. Se nu till att hänga kvar med oss ett bra tag till."

"Kram på er och tack alla tittare och följare för alla varma och peppande ord. Ses snart!"

Annons