Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Nymo-profilen uppenbart irriterad i sändning – situationen med Rania: ”Provocerad"

25 sep, 2024, 11:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Nyhetsmorgon
Gästen hade fått nog och röt ifrån ordentligt i Nyhetsmorgon.
Annons
Carolin Björnerhags underbara framtidsbesked i TV4!Brand logo
Carolin Björnerhags underbara framtidsbesked i TV4!

Vilken sötchock i måndagens Nyhetsmorgon!

Urgulliga gästen i Nyhetsmorgon

Veckans kanske gulligaste gäst, en 12 veckor gammal Ungersk Vizsla vid namn Tore, var på besök med sin husse Fredrik Steen.

Fredrik är en svensk hundtränare med många års erfarenhet och kunskap om hundar. Och det brukar bli svårt för programledarna att fokusera när han är i studion eftersom han alltid har ett fluffigt sällskap med sig!

Nyhetsmorgons maskot kräksjuk

En av dem är en Golden Retriever, som passande nog fick namnet Lilla Nymo. Hon blev snabbt programmets maskot och en storfavorit bland tittarna.

Annons

Därför var det många som berördes när Fredrik i somras delade det hjärtskärande beskedet att tittarfavoriten blivit kräksjuk.

"Sen några dagar tillbaka medicinerar vi henne med Andapsin och jag känner att det ger liten men förhoppningsfull effekt. Denna medicin är mot sår i mag och tarmkanalen. Jag pussar och kramar på henne mest hela tiden", skrev Fredrik på Instagram och fick stort stöd av andra hundägare.

Hundtränaren ryter ifrån i Nyhetsmorgon

Det verkade som att Lilla Nymo tillslut hamnade på bättringsvägen. Men under måndagen fick hon stanna hemma – istället fick lilla Tore följa med och hälsa på alla i studion, inklusive programledaren Rania Shemoun Olsson!

Annons

Tore skötte sig exemplariskt och var på strålande humör. Det var däremot inte Fredrik, som var där för att prata vett och etikett bland hundägare.

Anders Pihlblads kryptiska besked om Victoria i TV4 – och förändringarna i NymoBrand logo
Anders Pihlblads kryptiska besked om Victoria i TV4 – och förändringarna i Nymo

"Kan bli riktigt provocerad"

Under intervjun skulle han sedan erkänna sitt största irritationsmoment:

– Det som stör mig mest är de som inte visar hänsyn till andra på promenader. Alltså om man går med sin hund lös. Där kan jag bli riktigt provocerad. Jag har lust att applådera: "Wow, coolt att du kan ha hunden lös". Men koppla hunden. Vad ger det för budskap till den man möter?, säger Fredrik och fortsätter:

Annons

– Även om jag kan gå med mina hundar lösa så kanske den jag möter är rädd eller osäker. Och det tycker jag är en grej. Koppla hunden. Dessutom, när du har kopplat hunden och du möter människor, signalera att du har koll. Ta in hunden vid sidan. Enkla saker som gör att hundägarna får en annan dignitet, eller större respekt.

Annons