Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernilla Wahlgrens stora vägran – det här skulle hon aldrig göra i tv

14 okt, 2024, 05:30
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Det finns en utmaning som Pernilla Wahlgren absolut inte skulle ta sig an.
Annons
Pernilla Wahlgren efter stora skönhetsingreppet: ”Jag kan inte le”Brand logo
Pernilla Wahlgren efter stora skönhetsingreppet: ”Jag kan inte le”

"Stjärnorna på Slottet", "Melodifestivalen", "Let's Dance", "Masked Singer" och "Bäst i Test" – ja, Pernilla Wahlgren är inte blyg med sitt cv och inte heller känd för att tacka nej till nya utmaningar.

Pernilla avslöjar största utmaningen hittills

Hon är ju faktiskt en av Sveriges mest kända personer och en av de mest eftertraktade gästerna till våra svenska tv-program.

Nu är hon också aktuell med ytterligare ett, som kanske är Pernillas största utmaning hittills – nämligen "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist".

Det väntas bli svårt, eftersom vi sett de otaliga skrattanfall sångerskan och tv-profilen drabbats av under alla år som hennes reality-program "Wahlgrens värld" rullat.

"Förrädarna" kommer tillbaka

För den som älskar att höra Pernilla skratta kan också tona in på hennes podcast "Wahlgren & Wistam", som hon har med vännen och programledaren Sofia Wistam.

Annons

I senaste avsnittet avslöjar Pernilla att hon tackat ja till att vara med i nya humorprogrammet – samtidigt som ett annat program kommer på tal.

Det är "Förrädarna", lett av ingen mindre än Dragomir Mrsic. Där ska en drös svenska kändisar delta i ett psykologiskt spel för att reda ut vilka som är förrädare och vilka som är trogna.

Förra året blev en riktig succé och i slutet av programmet stod "Idol"-jurymedlemmen Katia Mosally som vinnare. I år ser vi kändisar som Bosse Andersson, Marie Serneholt och före detta politikern Maria Wetterstrand.

Pernillas stora vägran – detta skulle hon tacka nej till

I senaste avsnitt av kändiskvinnornas podcast diskuteras det vad Pernilla har igång i höst.

– Det släpptes ju nu också att han (Måns Möller reds. anm) och jag kommer vara med i nya säsongen av..., säger Pernilla i podden och avbryts av Sofia:

– Förrädarna. Nej förlåt, inte Förrädarna.

Pernilla brister ut i skratt innan hon rättar Sofia med "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist".

– Alltså Förrädarna vet jag inte om jag hade tyckt hade varit så fantastiskt att vara med i, säger Pernilla syrligt.

När Sofia säger att hon inte skulle tacka nej, eftersom hon tycker att det låter fantastiskt roligt, svarar en chockad Pernilla:

– Va?!

Annons