Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernillas enorma utseendeförändring – megaskräcken efter skönhetsingreppet: ”Ser ut som Jokern”

10 okt, 2024, 22:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Max/Wahlgrens värld
Pernilla Wahlgren blev tipsad om att göra fillers – men resultatet blev inte som hon tänkt...
Annons
Pernilla Wahlgren efter stora skönhetsingreppet: ”Jag kan inte le”Brand logo
Pernilla Wahlgren efter stora skönhetsingreppet: ”Jag kan inte le”

Pernilla Wahlgren, 56, har länge svurit vid att aldrig lägga sig under kniven.

Pernilla Wahlgren kritisk till skönhetsingrepp

Vid flera tillfällen har hon öppnat upp för diskussionen om botox och fillers med sin dotter, Bianca Ingrosso, som tidigare bekräftat att hon gjort båda delar.

Pernilla ställer sig kritisk till vad som blivit en trend bland unga tjejer och menar att exempelvis botox gör att man ser mer arg ut.

– Många som är liksom, särskilt i min bransch där man syns mycket på tv och tas bilder och man vill se liksom snygg ut, så blir det väl lätt att man gör behandlingar, säger Pernilla i ett avsnitt av "Wahlgrens värld".

Annons

Pernilla Wahlgren har gjort fillers

Men tji fick hon. I senaste avsnittet av "Wahlgrens värld" är det en mer tillbakadragen Pernilla vi ser i rutan.

Hon hade nämligen, dagen innan, fallit för det hon så länge protesterat emot. Efter en behandling på en skönhetsklinik lyckades personalen övertala henne till att testa fillers i läpparna.

Max/Wahlgrens värld

Men resultatet blev inte som hon hade hoppats på – långt ifrån.

Annons

– Jag kan inte visa mig ute på stan så här. Nu känner jag inte riktigt igen mig själv. Jag skulle bara ha lite grann. Jag ser ut som Jokern. Jag kan inte le. Vad är det här? Var är mitt leende?, säger en uppgiven Pernilla framför spegeln.

Barnens reaktion på Pernillas utseendeförändring

Tillslut tar hon tjuren vid hornen och ringer sin son Benjamin Ingrosso på FaceTime.

– Åh, Benjamin kommer bli så arg. Det här är det värsta han vet. Han kommer börja gråta. Han tycker inte om när man förändras i ansiktet.

Max/Wahlgrens värld

Och det är en förskräckt Benjamin som svarar i telefonen. Först tror han att det är ett skämt, eftersom hela Pernillas ansikte har svullnat upp.

Annons

– Nej, men du skämtar med mig. Nej, nej. Du kan inte se ut så här. Jag håller på att få en panikattack. Det ser ut som att du ska mörda någon. Mamma, mamma, snälla, snälla, snälla, snälla. Det där är inte fillers. Du ser ju för fan ut som en clown.

Max/Wahlgrens värld

När hon ringer nästa barn har hon lite mer hopp, eftersom Bianca själv använder fillers. Men även där fick hon sig en läxa.

– Vad är det för filter du har på? Men förlåt mamma, men vad har du gjort? Herregud. Vad säger Christian?

Annons
Linus Wahlgren om lönen från storasyster Pernilla: ”Väldigt mycket...”Brand logo
Linus Wahlgren om lönen från storasyster Pernilla: ”Väldigt mycket...”

Christian Bauers skrattattack – när han ser Pernilla

När Bianca nämner Christian Bauer ser vi återigen paniken i Pernillas ögon. Hon hoppas dock på att han inte ska märka något.

Men ack så fel hon ska ha igen. Några sekunder in i samtalet blir Christian knäpptyst, innan han pekar på läpparna och brister ut i skratt. I samma veva kommer Pernilla på att hon har en show samma vecka.

Max/Wahlgrens värld

– Men herregud. Jag har ju show på torsdag. Fuck. Fuck, fuck, fuck. Varför gjorde jag det här? Det är möjligt att jag kommer ha det här kvar i tre månader, säger vissa. Nu har jag jätte, jätte, jätteångest.

Annons

"Jag får ställa in allting"

Pernilla börjar successivt blicka framåt i tiden och kommer på att hennes son Oliver Ingrosso, hans sambo Zoe-Fay Brown och deras barn Kalí ska flytta in hos henne inom några dagar.

Max/Wahlgrens värld

– Oliver kommer att tracka mig så mycket. Jag får liksom ställa in allting. Jag kan inte käka lunch med folk. Jag får vara hemma. Jag tänker att jag är hemma och städar i ordning nu i alla sovrum, säger Pernilla och ger ett sista råd:

– Så mitt råd till alla unga och gamla tjejer som vill göra fillers är att ta det lugnt. Eller gör det inte kanske.

Annons