Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Pernillas panik under inspelningen – Christians nakenchock: "Sluta!"

07 sep, 2024, 12:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
Christian Bauer är inte feg för att bjuda på sig själv!
Annons
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om äktenskapet med Christian Bauer

När Pernilla Wahlgren bestämde sig för att öppna upp sitt hem för ett helt kamerateam kunde hon inte ana vilka dörrar som öppnades för henne.

Då var hennes yngsta son Theo bara nio år gammal. Idag har han hunnit fylla 18 och Pernillas liv ser minst sagt annorlunda ut.

Det handlar nya säsongen av "Wahlgrens värld" om

Inte nog med att hon kommit att bli en av våra absolut största kändisar, även hennes barn har lyckats i respektive branscher och Pernilla kan dessutom titulera sig som gift med sin älskade Christian Bauer.

Och kamerateamet finns kvar än. I "Wahlgrens värld" får vi återigen, för 16:e säsongen, följa Pernillas kaosartade liv och redan i premiäravsnittet möts vi av tårar, skratt och starka känslor.

Annons

Det blir snabbt tydligt vad säsongen bland annat kommer handla om. Pernilla och Christin ska, för andra gången, gifta sig med varandra.

Pernilla och Christian reser till Marbella

Bröllop nummer två äger däremot rum i Marbella och det redan gifta brudparet bestämmer sig för att åka ner till huset i Spanien där de ska spana in bröllopsplatsen de har hyrt.

Men innan de beger sig dit har Christian en överraskning till Pernilla. De ska åka till ett stall och rida på en häst, som Christian vill att hans kärlek ska rida in på under vigseln.

Mer om Pernillas reaktion kan du läsa här!

Christian Bauers nakenchock

Inför avfärden till stallet gör sig kändisparet redo. Christian passar då på att ta en snabb dusch, eftersom Pernilla gärna tar sin lilla tid.

Men när hon kommer upp för trappen, med kameran bakom sig, möts hon av en smärre chock.

Christian spexar nämligen till det ordentligt och dansar naken framför kameran. Pernilla brister ut i skratt.

– Nej, sluta!, skrattar Pernilla innan hon lämnar rummet.

Annons