Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Tareq Taylors besked om nya relationen – efter tuffa tiden med Sofia Ståhl: ”Ny bekantskap”

22 okt, 2024, 07:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
Tareq Taylor kommer med ett besked.
Annons
Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoriaBrand logo
Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria

På bara några år har Tareq Taylor kommit att bli folklig – det stod klart när han 2021 fick äran att vara julvärd i SVT.

Nu väntar nya äventyr för kändiskocken. Förutom att han väntar barn med kärleken Sofia Ståhl, kommer han också bege sig ut på nya äventyr.

Ny säsong av "Tareq Taylors matresa"

Det omåttligt populära tv-programmet "Tareq Taylors matresa" återvänder till rutan. De två senaste säsongerna blev mycket uppskattade och många älskade att bland annat följa med Tareq och den tuffa "Let's Dance"-profilen Tony Irving till Storbritannien.

Och under inspelningen växte en fin vänskap fram.

– Jag tyckte det var en spännande möjlighet att få jobba med honom. Det härliga är att Tareq i verkligheten är precis som han är på TV. Den personen man tror han är, den här härliga och fina människan, var helt fantastisk, sade Tony Irving till Nöjeslivet då.

Känslosamma mötet

Under programmets gång fick vi komma närmre Tony än någonsin tidigare. Tareq menar att det är roligt att så många uppskattade det.

Annons

– Vad kul att det har blivit det, för han har en viktig historia att berätta och jag hoppas att det är många som har sett den och kunnat förstå hur hur svårt det är för personer som kämpar med de frågorna som han har gjort, säger han i en intervju med Nöjeslivet och fortsätter:

– Att komma ut i en miljö som är så kantad av konservatism och kyrkliga regler som där han befann sig, och vad det hade för påverkan på honom och allting runt omkring honom. Jag tycker det är en viktig lärdom för oss alla att ta till oss, att vi är skapta som vi är.

"En ny bekantskap"

Nu väntar den tredje säsongen av "Tareq Taylors matresa". Det bekräftar kocken för Nöjeslivet.

– Det blir en till matresa. Den kommer komma i mars månad nästa år. Jag har varit iväg en gång till med en ny bekantskap nu, säger han.

Många frågor kvarstår dock. Exakt vem han tagit med sig denna gång och till vilket land återstår alltså att se.

– Det är lyxigt att få lov att ta en person med på en på en resa och under sex avsnitt och x antal veckor som man är borta, få lov att dyka ner i var de kommer ifrån, i ett nytt land och dess kultur. Och det är enormt spännande.

Annons