Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Maria Forsblom visar upp relationen – med en person vi känner igen!

12 okt, 2024, 13:00
author Emmakarin Hallheden
Emmakarin Hallheden
Nyhetsankaret Maria Forsblom.
Maria Forsblom återförenad med sin vän – i Nyhetsmorgon!
Annons

För första gången – på sex hela år – är de återförenade.

Här kuppar Soraya & Maria intervjun med Anders PihlbladBrand logo
Här kuppar Soraya & Maria intervjun med Anders Pihlblad

Nyhetsmorgon i TV4 har varit Maria Forsbloms arena under lång tid. I 11 år har hon varit vår folkkära programledare, och på sociala medier hyllas hon alltid i sociala medier.

En annan folkkär favorit vi är vana vid att se i Nyhetsmorgon är Soraya Lavasani. Och de välkända personerna är inte bara professionella nyhetsankare, de är också mycket goda vänner.

Svensk Damtidning har tidigare rapporterat om att kollegorna umgås privat, och de verkar verkligen vara riktigt goda vänner.

Annons
Bild som båda två publicerade på Instagram. Instagram/mariaforsblom

Maria och Soraya har bland annat sprungit tjejmilen ihop, och båda två hyllade samt peppade varandra på Instagram.

Trots det har de inte arbetat tillsammans på hela sex år.

Återförenade i Nyhetsmorgon

Men nu var det äntligen dags – och idag sände Soraya och Maria i Nyhetsmorgon igen! Dessutom har båda två gjort inlägg på Instagram igen, och skrivit vardera glada hyllande texter om varandra. På Instagram skriver Maria Forsblom:

"M6-års reunion! 🙌 Det har runnit mycket vatten under broarna sen sist, men lika roligt att få sända med Soraya 2018 som 2024."

Annons

Soraya skriver också ett inlägg på Instagram:

"Time flies! Sist jag och Maria Forsblom sände Nyhetsmorgon ihop var i augusti 2018 (!) Precis lika roligt nu som då. Svep för nostalgi."

Båda två hänvisar också till att titta på nästa bild – vilket visar en fin bild på dem som togs sex år tidigare, vilket alltså var sist gång de arbetade i Nyhetsmorgon ihop.

Hur det kommer bli i framtiden, och ifall vi kommer få se dem arbeta sida vid sida i framtiden snart igen, får vi se – men förhoppningvis är de snart tillsammans i rutan igen! Vilket både Maria och Soraya verkar vilja också.

Annons